Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
ÖVERLEVNADSGUIDEN – 300 sätt att klara allt från att göra upp eld till att överleva en krokodilattack
ÖVERLEVNADSGUIDEN – 300 sätt att klara allt från att göra upp eld till att överleva en krokodilattack ÖVERLEVNADSGUIDEN – 300 sätt att klara allt från att göra upp eld till att överleva en krokodilattack ÖVERLEVNADSGUIDEN – 300 sätt att klara allt från att göra upp eld till att överleva en krokodilattack ÖVERLEVNADSGUIDEN – 300 sätt att klara allt från att göra upp eld till att överleva en krokodilattack ÖVERLEVNADSGUIDEN – 300 sätt att klara allt från att göra upp eld till att överleva en krokodilattack ÖVERLEVNADSGUIDEN – 300 sätt att klara allt från att göra upp eld till att överleva en krokodilattack

ÖVERLEVNADSGUIDEN – 300 sätt att klara allt från att göra upp eld till att överleva en krokodilattack

Inbunden bok – FÖRLAGSNY! – Max Ström. 2016.

Nyskick. – FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! – Opaginerad. –– Den här boken visar hur man klarar 300 överlevnadssituationer. Hur gör man upp eld med en läskburk? Vilket är bästa sättet för att klara sig vid en skogsbrand? Hur tar man sig ur en bil under vatten? Hur kan man hoppa från ett skenande tåg? Och hur klarar man sig oskadd under våldsamma gatukravaller? Dessa och hundratals andra frågor får du svar på i denna heltäckande överlevnadsguide. Den är uppdelad i tre huvudavsnitt: vildmarken, katastrofen och staden. Här finns grundläggande överlevnadstekniker som att orientera sig i naturen och att ge hjärtlungräddning men också råd och tips för hur man klarar sig helskinnad ur mer osannolika knipor, som en brottningsmatch med en krokodil eller en simtur genom brinnande olja. Rich Johnson har lång erfarenhet inom området överlevnadstekniker. Han har tjänstgjort i specialförbandet Gröna baskrarna samt som fallskärmsjägare i USA:s armé. I det civila har han arbetat som utbildningsansvarig vid amerikanska kustbevakningen och tjänstgjort som frivillig ambulanssjukvårdare och brandman. Ola Skinnarmo är Sveriges främsta äventyrare. Han var första svensk att skida såväl till Sydpolen som till Nordpolen. Han har under sina polarexpeditioner överlevt många livshotande situationer som fall ner i glaciärsprickor, möten med utsvultna isbjörnar och seglatser genom stormiga vatten fyllda av isberg. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789171262912
Titel
Överlevnadsguiden : 300 sätt att klara allt från att göra upp eld till att överleva en krokodilattack
Författare
Rich Johnson
Förlag
Max Ström
Utgivningsår
2016
Bandtyp
Inbunden
Mått
197 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
950 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den här boken visar hur man klarar 300 överlevnadssituationer. Hur gör man upp eld med en läskburk? Vilket är bästa sättet för att klara sig vid en skogsbrand? Hur tar man sig ur en bil under vatten? Hur kan man hoppa från ett skenande tåg? Och hur klarar man sig oskadd under våldsamma gatukravaller? Dessa och hundratals andra frågor får du svar på i denna heltäckande överlevnadsguide. Den är uppdelad i tre huvudavsnitt: vildmarken, katastrofen och staden. Här finns grundläggande överlevnadstekniker som att orientera sig i naturen och att ge hjärtlungräddning men också råd och tips för hur man klarar sig helskinnad ur mer osannolika knipor, som en brottningsmatch med en krokodil eller en simtur genom brinnande olja.Rich Johnson har lång erfarenhet inom området överlevnadstekniker. Han har tjänstgjort i specialförbandet Gröna baskrarna samt som fallskärmsjägare i USA:s armé. I det civila har han arbetat som utbildningsansvarig vid amerikanska kustbevakningen och tjänstgjort som frivillig ambulanssjukvårdare och brandman.Ola Skinnarmo är Sveriges främsta äventyrare. Han var första svensk att skida såväl till Sydpolen som till Nordpolen. Han har under sina polarexpeditioner överlevt många livshotande situationer som fall ner i glaciärsprickor, möten med utsvultna isbjörnar och seglatser genom stormiga vatten fyllda av isberg.
Ytterligare författare: Skinnarmo, Ola
Ytterligare författare: Johnson, Rich
Ytterligare översättare: Höglund, Mari
Ytterligare designers: Stenbeck-Ramel, Amelie