Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
CD - Dödsmässa

CD - Dödsmässa

Ljudbok.

CD-bok i nyskick. Bonnier Audio 2010. Uppläsare: Tomas Bolme. 12 CD, 13 tim 38 min. - Allt börjar med ett telefonsamtal. En gammal vän till kriminalintendent Andy Dalziel ringer honom och ber om hjälp. Detta blir upptakten till något Dalziel och hans kollega Peter Pascoe i sin vildaste fantasi inte kunnat föreställa sig.

Gina Wolfe kommer till Mid-Yorkshire i sökandet efter sin försvunne make som antas vara död. Hennes fästman, intendent Mick Purdy, tror att Dalziel kan hjälpa henne. Men ingen av dem kan ana att något som sattes i rullning för flera decennier sedan kommer att få sin våldsamma upplösning under ..

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174330113
Titel
Dödsmässa
Författare
Hill, Reginald
Förlag
Bonnier Audio
Utgivningsår
2010
Bandtyp
CD-skiva
Mått
132 x 133 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
282 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Gina Wolfe kommer till Mid-Yorkshire i sökandet efter sin försvunne make som antas vara död. Hennes fästman, intendent Mick Purdy, tror att Andy Dalziel kan hjälpa henne. Men ingen av dem kan ana att något som sattes i rullning för flera decennier sedan kommer att få sin våldsamma upplösning under denna soliga höstdag.En journalist anar att det scoop han drömt om under större delen av sin karriär nu har landat i hans knä. En kvinnlig assistent till en parlamentsledamot misstänker att hennes chef döljer skelett i garderoben. En hänsynslös affärsman gör allt för att se till att hemligheter i det förgångna fortsätter att vara dolda.Flera berättelser, två omaka kriminalkommissarier som försöker förstå hur allt hänger ihop och en klocka som obönhörligt tickar på. Dalziel och Pascoe får lära sig läxan att ibland krävs det inte mer än en dag för att förändra livet – för alltid.