Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Ge sig hän

Ge sig hän

Pocketbok Wahlström & Widstrand. 2007. 175 sidor.

Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Namnad med blyerts på inlagans första blad. I övrigt fin inlaga. [rum 2]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789146217466
Titel
Ge sig hän
Författare
Pia Tafdrup
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2007
Omfång
175 sidor
Bandtyp
Pocket
Språk
Svenska
Baksidestext


Tjugofemåriga Pascha lever i en förkvävande trygg tillvaro. Hon har alltid låtit andra utforma hennes liv. Hon studerar engelska för att hennes vän Maria övertalat henne. Hon har ett förhållande med den omtänksamme Alexander för att hon inte kunnat bestämma sig för vad hon vill. Hon har aldrig valt.
 En dag tar hon sig ut ur sin kontrollerade värld och träffar Patrick. De inleder ett förhållande och för första gången ger Pascha sig hän åt sitt liv. Men Patrick visar sig inte vara den hon önskat. Han är gift och har en dotter och dessutom en annan kvinna vid sidan av. I ett slag slår det betydelsefulla över i meningslöshet. Pascha förlorar fotfästet och faller handlöst ner i en existentiell avgrund. Har hon förlorat eller har hon vunnit sig själv? Var finns det liv som är hennes?

Pia Tafdrup är en av Danmarks mest framstående författare med en mängd kritikerrosade diktsamlingar bakom sig, varav flera även utkommit i Sverige. 1998 mottog hon Nordiska rådets litteraturpris för Drottningporten. Sedan 1999 är hon medlem i Det danske Akademi. Ge sig hän är hennes romandebut.