Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Relationsakuten

Relationsakuten

Inbunden bok Norstedts Pocket. 3 uppl. 2003. 254 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9172634669
Titel
Relationsakuten
Författare
Phillip C. McGraw
Förlag
Norstedts Pocket
Utgivningsår
2003
Omfång
254 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
155 x 228 mm
Vikt
490 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Har du problem i ditt förhållande? Nu finns hjälp att hämta! Med sin raka stil, som gjort starkt intryck på miljoner människor som tittar på Oprah Winfrey Show, dömer "Dr Phil" McGraw ut retoriken i traditionell äktenskapsrådgivning och närmar sig problemet på ett helt annorlunda sätt.

Relationsakuten är en omvälvande bok. Du kommer inte bara tillbaka på rätt spår med den person som du en gång kallade ditt livs kärlek - du kommer också känna att du är på rätt spår med dig själv.

Din relation behöver inte vara i riskzonen. Du behöver inte bli ännu ett offer för den galopperande epidemin av brustna hjärtan. Du kan nå fram till och återskapa kontakten med din partner. Men eftersom oddsen är emot dig måste du lyfta fram sanningen om dig själv och om det liv du och din partner har skapat tillsammans.

Med utgångspunkt i sitt mångåriga arbete med mänskliga relationer krossar McGraw tio av de mest populära myterna om hur ett lyckligt förhållande förväntas vara. Han tar upp olika sorts destruktiva beteenden som vi, ofta omedvetet, förstör vår relation med. Genom en rad fascinerande övningar får vi hjälp att ställa en korrekt diagnos på oss själva och på vår relation och lära oss hur vi steg för steg kan återknyta kontakten med vår partner. Vi får hjälp med att hantera en rad olika problem: som hur vi ska få ett bättre sexliv, hur vi ska gräla, konsten att förlåta och mycket annat. Men relationens räddning börjar med dig, och när du läst färdigt den här boken kommer du känna dig full av lust och kraft att få ditt förhållande på rätt köl igen.