Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
De vandrande städerna (R2F3)

De vandrande städerna (R2F3)

Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 357 sidor.

Mycket gott skick. Mellan gott och mycket gott skick. Inplastad biblioteksbok med stämplar, lätt snedläst och något mindre slitage på inplastningen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789127106116
Titel
De vandrande städerna
Författare
Philip Reeve
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2006
Omfång
357 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
138 x 215 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
556 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nu när stunden var inne var Tom så rädd att han knappt kunde andas, än mindre resa sig upp och stå öga mot öga med Jägaren. Jag klarar inte det här! tänkte han. Men han kunde inte överge Hester, inte när hon köpslog med sitt eget liv för att rädda honom. Han var tillräckligt nära för att se skräcken i hennes ögon och solskenet som glimmade i Jägarens klor. Föreställ dig att du bor i ett London som drivs framåt av stora motorer. Tänk dig att du faller av din stad och ser den försvinna i fjärran. Det är vad som händer Tom. Han är övergiven och förrådd, strandsatt i ödemarken tillsammans med Hester, en vanställd och hämndlysten flicka. Tillsammans tvingas de fly genom ödemarken, förföljda av Jägaren Törnskata, en död man som återuppväckts med hjälp av Gammal Teknik. Samtidigt har staden London slagit in på en ödesdiger kurs, i hemlighet bärande på ett fruktansvärt vapen. Toms värld ställs på ända när han tvingas förråda sin födelsestad för att stoppa en katastrof. Första delen i en serie hisnande science fantasy för unga och vuxna. Del två kommer på svenska hösten 2007. Seriens översättare är Lena Karlin, som även arbetar med att ge den prisade fantasyförfattaren Philip Pullmans Shadow in the north en svensk språkdräkt. De vandrande städerna har blivit nominerade till flertalet priser och dessutom belönats med Nestlés Smarties Book Prize 2002 och Blue Peter Book of the Year 2003. Den är hittills utgiven i 26 länder och är mycket populär hos läsare över hela världen som fascineras av Philip Reeves spännande miljöer och fartfyllda äventyr. Några engelska pressröster om boken:
big, brave, brilliant
Guardian It is a magnificent story and one of the most compelling things I have read so far this year.
The Bookseller I suppose what I most envy about the book is the way that Reeve has managed to marry the hugeness of his imagination with an utterly compelling and child-friendly storyline every chapter brings new surprises You can feel the energy of the narrative as strongly as the engines that drive London forward.
Anthony Horowitz, Books for Keeps Översättning Lena Karlin Ålder: 12 och uppåt Övriga delar i serien: Förrädarens guld, Grön storm