Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden från mormor?

Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden från mormor?

Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2004. 127 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789132330773
Titel
Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden från mormor?
Författare
Petter Stahre
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2004
Omfång
127 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
238 x 236 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
716 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Efter de senare årens kulinariska utflykter till Asien och Mellanöstern har plötsligt vårt eget matarv kommit att bli exotiskt och lockande. Det här är boken som gör om husmanskosten så att den bättre passar vår nutida livsstil och samtidigt behåller alla underbara smaker.

Mindre och bra fett, nyttiga kolhydrater och mycket frukt och grönt är huvudingredienserna när mormors mat här presenteras i ny, lättlagad och sund version. Alla recept åtföljs av förslag på måltidsdryck och är näringsberäknade och granskade av en dietist.

Husmanskost 2.0 innehåller både klassiska rätter och nya favoriter. Gamla kändisar som Wallenbergare, biff Rydberg, slottsstek och kåldolmar trängs med nya bekantskaper som älgburgare, hälleflundrawraps med sötsyrlig dippsås, pizza med renskav och chokladtryfflar med hasselnötter. Lyxiga rätter varvas med vardagsmat. Att det dessutom råkar vara sunt har läsaren glömt efter första tuggan.

Petter Stahre är tusenkonstnären som i Husmanskost 2.0 är både kock, fotograf och formgivare. Han har ett förflutet som art director och är idag verksam som matskribent och matfotograf. Han har också hållit i vinprovningar och haft kockuppdrag.

Läs mer om boken på www.husmanskost2.se