-
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2004. 246 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189204904
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Petter Karlsson - Jesper Taube
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 246 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 245 x 307 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1742 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Resultatet har blivit ett nästan outhärdligt förföriskt smörgåsbord i ord och bilder.«
Lars Lönnroth, Svenska Dagbladet
»Snyggast av höstens stora matproduktioner är Till bords med Evert Taube.«
Torkel Rasmusson, Dagens Nyheter
»Ingen Taubeälskare behöver bli besviken. Här finns ett storartat flöde av allt som kan påstås ha gastronomiskt alibi.«
Christer Ekbom, Dagens Industri
»Vilken underbar bok!«
Susanne Uddman, Amelia
Max Ström 9789189204904 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper T...
Inbunden bok. Max Ström. 2000. 256 sidor.
Nyskick. Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189204225
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9789189204225 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2004. 246 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189204905
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Petter Karlsson - Jesper Taube
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 246 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 245 x 307 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1742 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Resultatet har blivit ett nästan outhärdligt förföriskt smörgåsbord i ord och bilder.«
Lars Lönnroth, Svenska Dagbladet
»Snyggast av höstens stora matproduktioner är Till bords med Evert Taube.«
Torkel Rasmusson, Dagens Nyheter
»Ingen Taubeälskare behöver bli besviken. Här finns ett storartat flöde av allt som kan påstås ha gastronomiskt alibi.«
Christer Ekbom, Dagens Industri
»Vilken underbar bok!«
Susanne Uddman, Amelia
Max Ström 9189204905 -
Till bords med Evert Taube Mat av Jesper Taub...
Mycket gott skick. Stockholm,2004,Max Ström, dekorerad pappband.,25 x31 cm, 246 s (10 s), foto och illustrationer i sv/v och färg.,Mycket gott skick.,9789189204904?,Om Evert och hans mat. Matfotografier Ulf Svensson Receptredaktör Ulla Karlström … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189204904
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Petter Karlsson - Jesper Taube
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 246 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 245 x 307 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1742 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Resultatet har blivit ett nästan outhärdligt förföriskt smörgåsbord i ord och bilder.«
Lars Lönnroth, Svenska Dagbladet
»Snyggast av höstens stora matproduktioner är Till bords med Evert Taube.«
Torkel Rasmusson, Dagens Nyheter
»Ingen Taubeälskare behöver bli besviken. Här finns ett storartat flöde av allt som kan påstås ha gastronomiskt alibi.«
Christer Ekbom, Dagens Industri
»Vilken underbar bok!«
Susanne Uddman, Amelia
9789189204904 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2000. 256 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189204220
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9189204220 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2000. 256 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189204220
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9189204220 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2000. 256 sidor.
Mycket gott skick. Mat av Jesper Taube. H1b
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189204220
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9189204220 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2000. 256 sidor.
Nära nyskick. Klotband med fotoframsida . 4:o. Rikt färgillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189204225
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9789189204225 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2001. 256 sidor.
Nära nyskick. Helklotband Rikt illustrerad med bilder och fotografier. Jesper Taube är sonson till Evert.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189204220
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9189204220 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2004. 246 sidor.
Mycket gott skick. Gallrad bok från bibliotek.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189204904
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Petter Karlsson - Jesper Taube
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 246 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 245 x 307 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1742 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Resultatet har blivit ett nästan outhärdligt förföriskt smörgåsbord i ord och bilder.«
Lars Lönnroth, Svenska Dagbladet
»Snyggast av höstens stora matproduktioner är Till bords med Evert Taube.«
Torkel Rasmusson, Dagens Nyheter
»Ingen Taubeälskare behöver bli besviken. Här finns ett storartat flöde av allt som kan påstås ha gastronomiskt alibi.«
Christer Ekbom, Dagens Industri
»Vilken underbar bok!«
Susanne Uddman, Amelia
Max Ström 9789189204904 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2000. 256 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189204225
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9789189204225
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn