Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Linda - som i Lindamordet : roman om ett brott

Linda - som i Lindamordet : roman om ett brott

Inbunden bok

Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Inbunden bok. Boken är något snedläst. 2005. Stockholm. Piratförlaget. 0 (Svenska Deckare ISBN: 9164201767) Beskrivning :==>> T5 #98-30-62056 [Wilkmans Antikvariat]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9164201767
Titel
Linda : som i Lindamordet : roman om ett brott
Författare
Leif G. W. Persson
Förlag
Piratförlaget
Utgivningsår
2005
Omfång
503 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 215 mm Ryggbredd 37 mm
Vikt
830 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En ung kvinna hittas mördad av en okänd gärningsman och polisen har fått ett spaningsmord som de måste utreda. Denna roman handlar om just detta - om polisens utredning av ett typiskt spaningsmord i dag - och vilka konsekvenser som det arbetet får för de närmast inblandade. Det är en enkel och okomplicerad historia för kriminalkommissarierna Jan Lewin och Anna Holt och kriminalinspektören Lisa Mattei. Fast kanske inte lika enkel för den notoriske kommissarie Bäckström. Egentligen innehåller den bara tre konstigheter. För det första att polisen hittar den som gjorde det trots att de egentligen letar efter en helt annan typ av gärningsman. För det andra att Anna Holt som håller i förhören med gärningsmannen redan på förhand vet hur han kommer att svara på de frågor hon ställer. För det tredje att Lisa Mattei egentligen tycker att det handlar om något helt annat än ett mord på en ung kvinna.