Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks

Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks

Inbundna böcker. Jure Förlag. 2018. 96 sidor.

Innehåll:

Jan Hedh – en grundkurs i bakverk och choklad

Hur man jäser bullar blixtsnabbt. Wienerdeg och smördeg är teknologiskt fascinerande. Ganache är tryffel och chokladmousse på nytt sätt.

Anders Vendel - ”Slow cooking” och gravning vid annorlunda temperatur.

Vakuumbehandling eller ”infusion” ger spektakulära grönsaker.

Martin Hansen - Vill ni tävla i Årets Kock kan ni börja med helstekt marulk och fortsätta med smörbakad anka.

Rödbetsglass är exempel på
”smakmäkling”.

Thomas Drejing - Enkla och delikata kålrecept och magi med morötter.

Så kan man förbättra den offentliga maten.

Stefan Holmström - mjölkens mysterier

Ostkaka och kalvdans, efterrätter i modern tappning. En traditionell gåsmeny avslutas med ljuvlig äppelkaka.

Kalle Bengtsson - Fantastiska skaldjursvarianter med havskräfta, bläckfisk, sjöborre, ostronemulsion, tempurafriterade klor och umamibuljong.

Titti Qvarnström - Tårtbottnar, vaniljkräm och mördeg som inte kan misslyckas.

Räkchips att överraska med på lördagskvällen.

Förlagsfakta

ISBN
9789172237216
Titel
Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks
Författare
Hegg, Per-Olof
Förlag
Jure Förlag
Utgivningsår
2018
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska