Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Snyggt : En stilguide för män

Snyggt : En stilguide för män

av

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2001. 200 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - En stilguide för män dammar av etikettsfrågorna, gör en djupdykning i den manliga garderoben och reder ut begreppen kring manschetter, brallor och frack. Ur innehållet: Tjena, läget? Konsten att kommunicera snyggt Garderoben. Totalkoll på utsidan Matchdags. Harmoni och helhet Accessoarerna. De sanna klyschorna Fläckfritt. Vårda dina vänner väl Badrumsskåpet. Var du ute igår eller har du sovit i soprummet? O.s.a. Bästa gästen på festen Smått och gott. Vad sägs om en helkväll? För en man som vill se ut och bete sig som folk är boken en bibel. Smart och dräpande.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789100574772
Titel
Snyggt : En stilguide för män
Författare
Per Nilsson
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsdatum
20010904
Omfång
200 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
190 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
761 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Snyggt. En stilguide för män dammar av etikettsfrågorna, gör en djupdykning i den manliga garderoben och reder ut begreppen kring manschetter, brallor och frack. Ur innehållet: Tjena, läget? Konsten att kommunicera snyggt Garderoben. Totalkoll på utsidan Matchdags. Harmoni och helhet Accessoarerna. De sanna klyschorna Fläckfritt. Vårda dina vänner väl Badrumsskåpet. Var du ute igår eller har du sovit i soprummet? O.s.a. Bästa gästen på festen Smått och gott. Vad sägs om en helkväll? För en man som vill se ut och bete sig som folk är boken en bibel. Smart och dräpande. AmeliaAbsolut oumbärlig. När du läst den här kan du klä dig som en gentleman. Veckans AffärerKurslitteratur i ämnet klass, stil och värdighet. Aftonbladet