Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Så här får du ett rikt liv som pensionär : sluta pensionsspara!

Så här får du ett rikt liv som pensionär : sluta pensionsspara!

Pocketbok. Aktiespararna Kunskap. 1 uppl. 2011. 197 sidor.

Gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Aningen skavda hörn och kanter. Namnad på inlagans första blad. I övrigt fin inlaga. [rum 2]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789189212442
Titel
Så här får du ett rikt liv som pensionär : sluta pensionsspara!
Författare
Per H Börjesson
Förlag
Aktiespararna Kunskap
Utgivningsår
2011
Omfång
197 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
130 x 200 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
274 g
Språk
Svenska
Baksidestext
De flesta svenskar kommer att ha ett tillräckligt pensionskapital när de fyller 65 år men pensionsbranschens budskap är att pensionen inte kommer att räcka till det liv som du vill leva som pensionär. De har också med konstiga förkortningar, facktermer och obegripliga årsbesked lyckats skapa ett totalt kaos i pensionsfrågorna. Pensionsbranschen har lyckats försvåra något som egentligen inte borde vara så svårt.

Man vill få oss att öka vårt pensionssparande när det egentligen är så att om man sparar regelbundet utan hjälp av pensionsförsäkringar så får man mycket högre avkastning. Per H Börjesson vill inspirera, framför allt unga, att engagera sig i dessa frågor då det är det kapital som de flesta ska leva ytterligare 20 år på efter sin pension.

I boken presenteras tre ?sparbössor? som tipsar och förklarar hur du på bästa sätt får ett rikt liv som pensionär. Per H Börjesson menar att man egentligen inte ska ?gå i pension? utan se pensionsåren som ?en ny typ av karriär?. Men, samtidigt som lycka inte har så mycket med pengar att göra, kan ett bra pensionskapital ge oss möjlighet att disponera vår pensionstid så som vi själva önskar.

Det här är Per H Börjessons tredje bok. De tidigare succéböckerna ?Så här kan alla svenskar bli miljonärer? och ?Så här blev Warren Buffett världens rikaste person? har sålts i över 100 000 exemplar.

Per H Börjesson, har gått från att vara en aktieamatör till börsexpert. Han har vid ett flertal tillfällen stuckit ut hakan i media då han upprörs över finansbranschens agerande gentemot sina kunder. Han är sedan 1986 VD och huvudägare i Investment AB Spiltan och har bred erfarenhet från familjeföretag, onoterade aktier och kapitalförvaltning. Per Håkan är utbildad civilingenjör från LiTH och har en MBA-examen från Columbia University.

Läs boken och följ de enkla tipsen så slipper du pensionsångesten!