Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9151842963
Titel
Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
Författare
Gustafson, Per
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2004
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
146 x 172 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
283 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Just nu är det smårätter - förrätter, tapas, antipasti etc - vi dukar upp på bordet, icke minst när vi har gäster. Dagens matkultur med influenser från hela världen har gett oss ett rikt utbud av nya och spännande maträtter både till vardag och fest. Genom att servera flera rätter samtidigt kan alla smakriktningar tillgodoses; vegetariskt, kryddstarkt, traditionellt, kalorifattigt och exotiskt.Här finns aptitretande recept för middagsbjudningen, festbuffén, trädgårdsfesten men också för vardagens hemmakvällar.Många av rätterna är enkla att tillaga. De kan serveras i små portioner som tilltugg eller utökas till hela huvudrätter.Recepten är skapade av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström har deltagit i det framgångsrika svenska kocklandslaget och Henrik Norström, som är kökschef på restaurangen Bon Lloc, där smårätterna - tapas - är en av specialiteternavann, vann i år silvermedaljen i Bocuse d'Or. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver.