Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Häxans hjärta : den perfekta kärlekens och tillitens magi

Häxans hjärta : den perfekta kärlekens och tillitens magi

Inbunden bok Livsenergi, Forma Books AB. Första svenska uppl. 2013. 294 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Utkom första gången 2011. Amerikanska originalets titel: The Witch´s Heart -The Magic of Perfect Love & Perfect Trust. Översättning: Cicci Lyckow Bäckman. Inbunden klotband med hårda pärmar på vinröd botten. Vitt ryggsnitt på samma botten. Vackert rött skyddsomslag med flikar om boken och författaren. Oläst. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789187505058
Titel
Häxans hjärta : den perfekta kärlekens och tillitens magi
Författare
Christopher Penczak
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2014
Omfång
294 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 232 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
492 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Verkligt magisk kraft och hur man använder den. Den verkligt magiska kraften kommer från utövaren inte frånsjälva besvärjelserna eller verktygen vi använder. Övningarna och teknikerna i den här boken hjälper dig att behärska de viktiga grunderna i all framgångsrik magi: ditt eget fokus, din vilja och din energi. Både nybörjare och erfarna häxor har nytta av boken, som är inspirerande med konkreta steg-för-steginstruktioner. Kan vi genom häxkonstens kunskaper och filosofi hitta och hålla liv i kärleken till oss själva, eller får vi makten att skapa kärlek även för andra? Författaren tror att det är fullt möjligt att tillämpa magi för andras räkning, men han är också övertygad om att gudinnans verkliga välsignelse handlar om att väcka och ge näring åt vår egen kärlek, med början i den till oss själva. Nyckeln i hans egen andliga utveckling har varit förmågan att leva kärleksfullt med sig själv. Kärleken är en viktig del av den traditionella magin och när man lär sig använda magi lär man sig per definition också att använda kärleksmagi. Boken ger dig bland annat kunskap om: Vad kärlek är Magisk moral och kända kärleksarketyper Sökandet efter kärlek Kärleksbesvärjelser, amuletter och brygder Lustens kraft och magiska relationer Att vara försiktiga med det vi önskar oss Att all magi är kärleksmagi Häxans hjärta innehåller mängder med övningar och besvärj- elser som hjälper dig att uppnå din önskan med magi. Kärleken är källan till vår magi och det är genom kärleken vi återföds och kärleken är i centrum för våra stora mysterier. Det är genom kärleken mellan oss och det gudomliga som vi utövar vår magi och som vi känner samhörighet med allting, överallt.