-
Svenska bärboken : Våra bär i historien, natu...
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2002. 192 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151838151
- Titel
- Svenska bärboken : Våra bär i historien, naturen och matlagningen. Med över 300 recept
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 728 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smultron på strå, en dunkel blåbärsskog eller ett soldränkt hygge med massor av lingon - visst är det en dröm för många av oss!Svenska bärboken är en helt omarbetad och nyillustrerad utgåva av klassikern Stora bärboken, tryckt i 42 000 exemplar. Här presenteras utförligt ett 40-tal ätliga bär, vilda och odlade - deras växtsätt, utbredning, ekologi och användningsområden. Vi får också spännande inblickar i vad man gjorde av bären förr i världen.Den fylliga receptdelen inleds med konservering, djupfrysning, hermetisering, vattenkonservering och torkning. Sedan följer över 300 recept på saft & dricka, gelé, sylt & marmelad, kompotter, bärkryddad vinäger, marinad & dressing, sallader och inläggningar, maträtter med bär, efterrätter, bröd & bakverk med bär, vin, brännvin, likörer, drinkar & bål, milkshakes, mjölkdrinkar och smoothies.I slutet av boken beskrivs ett 20-tal giftiga bär, för att man ska kunna undvika dem.Svenska bärboken har tillkommit i samarbete mellan Pelle Holmberg och Inger Ingmanson, båda biologer/botaniker med en rad böcker bakom sig, och fotografen Anders Pedersen.
Norstedts 2 9789151838151 -
Svenska bärboken : Våra bär i historien, natu...
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2002. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Svenska Bärboken
Den kompletta boken om svenska bär, men det är också en njutning att plocka fram bär som du själv fryst eller konserverat när vintermörkret står som tätast.
Nyskick oläst … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151838151
- Titel
- Svenska bärboken : Våra bär i historien, naturen och matlagningen. Med över 300 recept
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 728 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smultron på strå, en dunkel blåbärsskog eller ett soldränkt hygge med massor av lingon - visst är det en dröm för många av oss!Svenska bärboken är en helt omarbetad och nyillustrerad utgåva av klassikern Stora bärboken, tryckt i 42 000 exemplar. Här presenteras utförligt ett 40-tal ätliga bär, vilda och odlade - deras växtsätt, utbredning, ekologi och användningsområden. Vi får också spännande inblickar i vad man gjorde av bären förr i världen.Den fylliga receptdelen inleds med konservering, djupfrysning, hermetisering, vattenkonservering och torkning. Sedan följer över 300 recept på saft & dricka, gelé, sylt & marmelad, kompotter, bärkryddad vinäger, marinad & dressing, sallader och inläggningar, maträtter med bär, efterrätter, bröd & bakverk med bär, vin, brännvin, likörer, drinkar & bål, milkshakes, mjölkdrinkar och smoothies.I slutet av boken beskrivs ett 20-tal giftiga bär, för att man ska kunna undvika dem.Svenska bärboken har tillkommit i samarbete mellan Pelle Holmberg och Inger Ingmanson, båda biologer/botaniker med en rad böcker bakom sig, och fotografen Anders Pedersen.
Norstedts 2 9789151838151 -
Svenska bärboken : Våra bär i historien, natu...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2002. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK.
Smultron på strå, en dunkel blåbärsskog eller ett soldränkt hygge med massor av lingon - visst är det en dröm för många av oss!
SVENSKA BÄRBOKEN är en helt omarbetad och nyillustrerad utgåva av klassikern Stora bärboken, tryckt i 42 000 e läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151838151
- Titel
- Svenska bärboken : Våra bär i historien, naturen och matlagningen. Med över 300 recept
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 728 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smultron på strå, en dunkel blåbärsskog eller ett soldränkt hygge med massor av lingon - visst är det en dröm för många av oss!Svenska bärboken är en helt omarbetad och nyillustrerad utgåva av klassikern Stora bärboken, tryckt i 42 000 exemplar. Här presenteras utförligt ett 40-tal ätliga bär, vilda och odlade - deras växtsätt, utbredning, ekologi och användningsområden. Vi får också spännande inblickar i vad man gjorde av bären förr i världen.Den fylliga receptdelen inleds med konservering, djupfrysning, hermetisering, vattenkonservering och torkning. Sedan följer över 300 recept på saft & dricka, gelé, sylt & marmelad, kompotter, bärkryddad vinäger, marinad & dressing, sallader och inläggningar, maträtter med bär, efterrätter, bröd & bakverk med bär, vin, brännvin, likörer, drinkar & bål, milkshakes, mjölkdrinkar och smoothies.I slutet av boken beskrivs ett 20-tal giftiga bär, för att man ska kunna undvika dem.Svenska bärboken har tillkommit i samarbete mellan Pelle Holmberg och Inger Ingmanson, båda biologer/botaniker med en rad böcker bakom sig, och fotografen Anders Pedersen.
Prisma 2 9789151838151 -
Svenska bärboken : Våra bär i historien, natu...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2002. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 915183815x
- Titel
- Svenska bärboken : Våra bär i historien, naturen och matlagningen. Med över 300 recept
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 728 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smultron på strå, en dunkel blåbärsskog eller ett soldränkt hygge med massor av lingon - visst är det en dröm för många av oss!Svenska bärboken är en helt omarbetad och nyillustrerad utgåva av klassikern Stora bärboken, tryckt i 42 000 exemplar. Här presenteras utförligt ett 40-tal ätliga bär, vilda och odlade - deras växtsätt, utbredning, ekologi och användningsområden. Vi får också spännande inblickar i vad man gjorde av bären förr i världen.Den fylliga receptdelen inleds med konservering, djupfrysning, hermetisering, vattenkonservering och torkning. Sedan följer över 300 recept på saft & dricka, gelé, sylt & marmelad, kompotter, bärkryddad vinäger, marinad & dressing, sallader och inläggningar, maträtter med bär, efterrätter, bröd & bakverk med bär, vin, brännvin, likörer, drinkar & bål, milkshakes, mjölkdrinkar och smoothies.I slutet av boken beskrivs ett 20-tal giftiga bär, för att man ska kunna undvika dem.Svenska bärboken har tillkommit i samarbete mellan Pelle Holmberg och Inger Ingmanson, båda biologer/botaniker med en rad böcker bakom sig, och fotografen Anders Pedersen.
Prisma 2 915183815x -
Svenska bärboken : Våra bär i historien, natu...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2002. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rikt illustrerad i färg.
M&D 220714Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151838151
- Titel
- Svenska bärboken : Våra bär i historien, naturen och matlagningen. Med över 300 recept
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 728 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smultron på strå, en dunkel blåbärsskog eller ett soldränkt hygge med massor av lingon - visst är det en dröm för många av oss!Svenska bärboken är en helt omarbetad och nyillustrerad utgåva av klassikern Stora bärboken, tryckt i 42 000 exemplar. Här presenteras utförligt ett 40-tal ätliga bär, vilda och odlade - deras växtsätt, utbredning, ekologi och användningsområden. Vi får också spännande inblickar i vad man gjorde av bären förr i världen.Den fylliga receptdelen inleds med konservering, djupfrysning, hermetisering, vattenkonservering och torkning. Sedan följer över 300 recept på saft & dricka, gelé, sylt & marmelad, kompotter, bärkryddad vinäger, marinad & dressing, sallader och inläggningar, maträtter med bär, efterrätter, bröd & bakverk med bär, vin, brännvin, likörer, drinkar & bål, milkshakes, mjölkdrinkar och smoothies.I slutet av boken beskrivs ett 20-tal giftiga bär, för att man ska kunna undvika dem.Svenska bärboken har tillkommit i samarbete mellan Pelle Holmberg och Inger Ingmanson, båda biologer/botaniker med en rad böcker bakom sig, och fotografen Anders Pedersen.
Prisma 2 9789151838151 -
Svenska bärboken : Våra bär i historien, natu...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2002. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 915183815x
- Titel
- Svenska bärboken : Våra bär i historien, naturen och matlagningen. Med över 300 recept
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 728 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smultron på strå, en dunkel blåbärsskog eller ett soldränkt hygge med massor av lingon - visst är det en dröm för många av oss!Svenska bärboken är en helt omarbetad och nyillustrerad utgåva av klassikern Stora bärboken, tryckt i 42 000 exemplar. Här presenteras utförligt ett 40-tal ätliga bär, vilda och odlade - deras växtsätt, utbredning, ekologi och användningsområden. Vi får också spännande inblickar i vad man gjorde av bären förr i världen.Den fylliga receptdelen inleds med konservering, djupfrysning, hermetisering, vattenkonservering och torkning. Sedan följer över 300 recept på saft & dricka, gelé, sylt & marmelad, kompotter, bärkryddad vinäger, marinad & dressing, sallader och inläggningar, maträtter med bär, efterrätter, bröd & bakverk med bär, vin, brännvin, likörer, drinkar & bål, milkshakes, mjölkdrinkar och smoothies.I slutet av boken beskrivs ett 20-tal giftiga bär, för att man ska kunna undvika dem.Svenska bärboken har tillkommit i samarbete mellan Pelle Holmberg och Inger Ingmanson, båda biologer/botaniker med en rad böcker bakom sig, och fotografen Anders Pedersen.
Prisma 2 915183815x -
Svenska bärboken : Våra bär i historien, natu...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2002. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Smultron på strå, en dunkel blåbärsskog eller ett soldränkt hygge med massor av lingon - visst är det en dröm för många av oss!
Svenska bärboken är en helt omarbetad och nyillustrerad utgåva av klassikern Stora bärboken, tryckt i 42 000 exemplar. Här pre läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 915183815x
- Titel
- Svenska bärboken : Våra bär i historien, naturen och matlagningen. Med över 300 recept
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 728 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smultron på strå, en dunkel blåbärsskog eller ett soldränkt hygge med massor av lingon - visst är det en dröm för många av oss!Svenska bärboken är en helt omarbetad och nyillustrerad utgåva av klassikern Stora bärboken, tryckt i 42 000 exemplar. Här presenteras utförligt ett 40-tal ätliga bär, vilda och odlade - deras växtsätt, utbredning, ekologi och användningsområden. Vi får också spännande inblickar i vad man gjorde av bären förr i världen.Den fylliga receptdelen inleds med konservering, djupfrysning, hermetisering, vattenkonservering och torkning. Sedan följer över 300 recept på saft & dricka, gelé, sylt & marmelad, kompotter, bärkryddad vinäger, marinad & dressing, sallader och inläggningar, maträtter med bär, efterrätter, bröd & bakverk med bär, vin, brännvin, likörer, drinkar & bål, milkshakes, mjölkdrinkar och smoothies.I slutet av boken beskrivs ett 20-tal giftiga bär, för att man ska kunna undvika dem.Svenska bärboken har tillkommit i samarbete mellan Pelle Holmberg och Inger Ingmanson, båda biologer/botaniker med en rad böcker bakom sig, och fotografen Anders Pedersen.
Prisma 2 915183815x -
Svenska bärboken : Våra bär i historien, natu...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2002. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 915183815x
- Titel
- Svenska bärboken : Våra bär i historien, naturen och matlagningen. Med över 300 recept
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 728 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smultron på strå, en dunkel blåbärsskog eller ett soldränkt hygge med massor av lingon - visst är det en dröm för många av oss!Svenska bärboken är en helt omarbetad och nyillustrerad utgåva av klassikern Stora bärboken, tryckt i 42 000 exemplar. Här presenteras utförligt ett 40-tal ätliga bär, vilda och odlade - deras växtsätt, utbredning, ekologi och användningsområden. Vi får också spännande inblickar i vad man gjorde av bären förr i världen.Den fylliga receptdelen inleds med konservering, djupfrysning, hermetisering, vattenkonservering och torkning. Sedan följer över 300 recept på saft & dricka, gelé, sylt & marmelad, kompotter, bärkryddad vinäger, marinad & dressing, sallader och inläggningar, maträtter med bär, efterrätter, bröd & bakverk med bär, vin, brännvin, likörer, drinkar & bål, milkshakes, mjölkdrinkar och smoothies.I slutet av boken beskrivs ett 20-tal giftiga bär, för att man ska kunna undvika dem.Svenska bärboken har tillkommit i samarbete mellan Pelle Holmberg och Inger Ingmanson, båda biologer/botaniker med en rad böcker bakom sig, och fotografen Anders Pedersen.
Prisma 2 915183815x -
Svenska bärboken : Våra bär i historien, natu...
Inbunden bok. Prisma förlag. 2 uppl. 2002. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Namn inuti.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 915183815x
- Titel
- Svenska bärboken : Våra bär i historien, naturen och matlagningen. Med över 300 recept
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 728 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smultron på strå, en dunkel blåbärsskog eller ett soldränkt hygge med massor av lingon - visst är det en dröm för många av oss!Svenska bärboken är en helt omarbetad och nyillustrerad utgåva av klassikern Stora bärboken, tryckt i 42 000 exemplar. Här presenteras utförligt ett 40-tal ätliga bär, vilda och odlade - deras växtsätt, utbredning, ekologi och användningsområden. Vi får också spännande inblickar i vad man gjorde av bären förr i världen.Den fylliga receptdelen inleds med konservering, djupfrysning, hermetisering, vattenkonservering och torkning. Sedan följer över 300 recept på saft & dricka, gelé, sylt & marmelad, kompotter, bärkryddad vinäger, marinad & dressing, sallader och inläggningar, maträtter med bär, efterrätter, bröd & bakverk med bär, vin, brännvin, likörer, drinkar & bål, milkshakes, mjölkdrinkar och smoothies.I slutet av boken beskrivs ett 20-tal giftiga bär, för att man ska kunna undvika dem.Svenska bärboken har tillkommit i samarbete mellan Pelle Holmberg och Inger Ingmanson, båda biologer/botaniker med en rad böcker bakom sig, och fotografen Anders Pedersen.
Prisma förlag 2 915183815x -
Svenska bärboken. Våra bär i historien, natur...
Förlagsband med skyddsomslag. Tillskrift på förtitelbladet, för övrigt är boken i mycket gott skick. 2:a omarbetade upplagan. 2002
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 915183815X
- Titel
- Svenska bärboken : Våra bär i historien, naturen och matlagningen. Med över 300 recept
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 728 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smultron på strå, en dunkel blåbärsskog eller ett soldränkt hygge med massor av lingon - visst är det en dröm för många av oss!Svenska bärboken är en helt omarbetad och nyillustrerad utgåva av klassikern Stora bärboken, tryckt i 42 000 exemplar. Här presenteras utförligt ett 40-tal ätliga bär, vilda och odlade - deras växtsätt, utbredning, ekologi och användningsområden. Vi får också spännande inblickar i vad man gjorde av bären förr i världen.Den fylliga receptdelen inleds med konservering, djupfrysning, hermetisering, vattenkonservering och torkning. Sedan följer över 300 recept på saft & dricka, gelé, sylt & marmelad, kompotter, bärkryddad vinäger, marinad & dressing, sallader och inläggningar, maträtter med bär, efterrätter, bröd & bakverk med bär, vin, brännvin, likörer, drinkar & bål, milkshakes, mjölkdrinkar och smoothies.I slutet av boken beskrivs ett 20-tal giftiga bär, för att man ska kunna undvika dem.Svenska bärboken har tillkommit i samarbete mellan Pelle Holmberg och Inger Ingmanson, båda biologer/botaniker med en rad böcker bakom sig, och fotografen Anders Pedersen.
915183815X -
Svenska bärboken : Våra bär i historien, natu...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2002. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad. 20x23 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 915183815x
- Titel
- Svenska bärboken : Våra bär i historien, naturen och matlagningen. Med över 300 recept
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 728 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smultron på strå, en dunkel blåbärsskog eller ett soldränkt hygge med massor av lingon - visst är det en dröm för många av oss!Svenska bärboken är en helt omarbetad och nyillustrerad utgåva av klassikern Stora bärboken, tryckt i 42 000 exemplar. Här presenteras utförligt ett 40-tal ätliga bär, vilda och odlade - deras växtsätt, utbredning, ekologi och användningsområden. Vi får också spännande inblickar i vad man gjorde av bären förr i världen.Den fylliga receptdelen inleds med konservering, djupfrysning, hermetisering, vattenkonservering och torkning. Sedan följer över 300 recept på saft & dricka, gelé, sylt & marmelad, kompotter, bärkryddad vinäger, marinad & dressing, sallader och inläggningar, maträtter med bär, efterrätter, bröd & bakverk med bär, vin, brännvin, likörer, drinkar & bål, milkshakes, mjölkdrinkar och smoothies.I slutet av boken beskrivs ett 20-tal giftiga bär, för att man ska kunna undvika dem.Svenska bärboken har tillkommit i samarbete mellan Pelle Holmberg och Inger Ingmanson, båda biologer/botaniker med en rad böcker bakom sig, och fotografen Anders Pedersen.
Prisma 2 915183815x -
Svenska bärboken
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Prisma. uppl.1. 2002. 183 s. Mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151838151
- Titel
- Svenska bärboken : Våra bär i historien, naturen och matlagningen. Med över 300 recept
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 728 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smultron på strå, en dunkel blåbärsskog eller ett soldränkt hygge med massor av lingon - visst är det en dröm för många av oss!Svenska bärboken är en helt omarbetad och nyillustrerad utgåva av klassikern Stora bärboken, tryckt i 42 000 exemplar. Här presenteras utförligt ett 40-tal ätliga bär, vilda och odlade - deras växtsätt, utbredning, ekologi och användningsområden. Vi får också spännande inblickar i vad man gjorde av bären förr i världen.Den fylliga receptdelen inleds med konservering, djupfrysning, hermetisering, vattenkonservering och torkning. Sedan följer över 300 recept på saft & dricka, gelé, sylt & marmelad, kompotter, bärkryddad vinäger, marinad & dressing, sallader och inläggningar, maträtter med bär, efterrätter, bröd & bakverk med bär, vin, brännvin, likörer, drinkar & bål, milkshakes, mjölkdrinkar och smoothies.I slutet av boken beskrivs ett 20-tal giftiga bär, för att man ska kunna undvika dem.Svenska bärboken har tillkommit i samarbete mellan Pelle Holmberg och Inger Ingmanson, båda biologer/botaniker med en rad böcker bakom sig, och fotografen Anders Pedersen.
9789151838151
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn