-
Svampkokboken
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2001.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Boken innehåller ett 70-tal rätter, alla grundligt utprovade och vackert fotograferade. Här finns också tips om hur man tillagar alla odlade svampar som finns att köpa- Vidare får man råd om plockning, rensning, frys läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151838632
- Titel
- Svampkokboken
- Författare
- Dieter Endom - Ingrid Holmberg - Pelle Holmberg - Anders Pedersén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 357 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trattkantarellsoppa med gorgonzola och rucula, karljohanssnacks, ostgratinerad torskfilé med musslor och mandelkremla, kyckling med pepparriska, lammgryta med spetskål och svamp, taggsvampspiccata med tomatsås...
Pelle och Ingrid Holmberg har under decenniers arbete i svampupplysningens tjänst mött tusentals svampentusiasters frågor om och synpunkter på hur man bäst tar till vara och tillagar matsvampen. Tillsammans med vännen, köksmästaren och svampkännaren Dieter Endom har de här samlat sina bästa svamprecept, alla grundligt utprovade och vackert fotograferade av Anders Pedersen.
Prisma 1 9789151838632 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151838632
- Titel
- Svampkokboken
- Författare
- Dieter Endom - Ingrid Holmberg - Pelle Holmberg - Anders Pedersén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 357 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trattkantarellsoppa med gorgonzola och rucula, karljohanssnacks, ostgratinerad torskfilé med musslor och mandelkremla, kyckling med pepparriska, lammgryta med spetskål och svamp, taggsvampspiccata med tomatsås...
Pelle och Ingrid Holmberg har under decenniers arbete i svampupplysningens tjänst mött tusentals svampentusiasters frågor om och synpunkter på hur man bäst tar till vara och tillagar matsvampen. Tillsammans med vännen, köksmästaren och svampkännaren Dieter Endom har de här samlat sina bästa svamprecept, alla grundligt utprovade och vackert fotograferade av Anders Pedersen.
Prisma 1 9789151838632 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151838632
- Titel
- Svampkokboken
- Författare
- Dieter Endom - Ingrid Holmberg - Pelle Holmberg - Anders Pedersén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 357 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trattkantarellsoppa med gorgonzola och rucula, karljohanssnacks, ostgratinerad torskfilé med musslor och mandelkremla, kyckling med pepparriska, lammgryta med spetskål och svamp, taggsvampspiccata med tomatsås...
Pelle och Ingrid Holmberg har under decenniers arbete i svampupplysningens tjänst mött tusentals svampentusiasters frågor om och synpunkter på hur man bäst tar till vara och tillagar matsvampen. Tillsammans med vännen, köksmästaren och svampkännaren Dieter Endom har de här samlat sina bästa svamprecept, alla grundligt utprovade och vackert fotograferade av Anders Pedersen.
Prisma 1 9789151838632 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 915183863x
- Titel
- Svampkokboken
- Författare
- Dieter Endom - Ingrid Holmberg - Pelle Holmberg - Anders Pedersén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 357 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trattkantarellsoppa med gorgonzola och rucula, karljohanssnacks, ostgratinerad torskfilé med musslor och mandelkremla, kyckling med pepparriska, lammgryta med spetskål och svamp, taggsvampspiccata med tomatsås...
Pelle och Ingrid Holmberg har under decenniers arbete i svampupplysningens tjänst mött tusentals svampentusiasters frågor om och synpunkter på hur man bäst tar till vara och tillagar matsvampen. Tillsammans med vännen, köksmästaren och svampkännaren Dieter Endom har de här samlat sina bästa svamprecept, alla grundligt utprovade och vackert fotograferade av Anders Pedersen.
Prisma 1 915183863x -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151838632
- Titel
- Svampkokboken
- Författare
- Dieter Endom - Ingrid Holmberg - Pelle Holmberg - Anders Pedersén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 357 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trattkantarellsoppa med gorgonzola och rucula, karljohanssnacks, ostgratinerad torskfilé med musslor och mandelkremla, kyckling med pepparriska, lammgryta med spetskål och svamp, taggsvampspiccata med tomatsås...
Pelle och Ingrid Holmberg har under decenniers arbete i svampupplysningens tjänst mött tusentals svampentusiasters frågor om och synpunkter på hur man bäst tar till vara och tillagar matsvampen. Tillsammans med vännen, köksmästaren och svampkännaren Dieter Endom har de här samlat sina bästa svamprecept, alla grundligt utprovade och vackert fotograferade av Anders Pedersen.
Prisma 1 9789151838632 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151838632
- Titel
- Svampkokboken
- Författare
- Dieter Endom - Ingrid Holmberg - Pelle Holmberg - Anders Pedersén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 357 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trattkantarellsoppa med gorgonzola och rucula, karljohanssnacks, ostgratinerad torskfilé med musslor och mandelkremla, kyckling med pepparriska, lammgryta med spetskål och svamp, taggsvampspiccata med tomatsås...
Pelle och Ingrid Holmberg har under decenniers arbete i svampupplysningens tjänst mött tusentals svampentusiasters frågor om och synpunkter på hur man bäst tar till vara och tillagar matsvampen. Tillsammans med vännen, köksmästaren och svampkännaren Dieter Endom har de här samlat sina bästa svamprecept, alla grundligt utprovade och vackert fotograferade av Anders Pedersen.
Prisma 1 9789151838632 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 915183863x
- Titel
- Svampkokboken
- Författare
- Dieter Endom - Ingrid Holmberg - Pelle Holmberg - Anders Pedersén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 357 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trattkantarellsoppa med gorgonzola och rucula, karljohanssnacks, ostgratinerad torskfilé med musslor och mandelkremla, kyckling med pepparriska, lammgryta med spetskål och svamp, taggsvampspiccata med tomatsås...
Pelle och Ingrid Holmberg har under decenniers arbete i svampupplysningens tjänst mött tusentals svampentusiasters frågor om och synpunkter på hur man bäst tar till vara och tillagar matsvampen. Tillsammans med vännen, köksmästaren och svampkännaren Dieter Endom har de här samlat sina bästa svamprecept, alla grundligt utprovade och vackert fotograferade av Anders Pedersen.
Prisma 1 915183863x -
Svampkokboken
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2001.
Mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad. 20x20 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 915183863X
- Titel
- Svampkokboken
- Författare
- Dieter Endom - Ingrid Holmberg - Pelle Holmberg - Anders Pedersén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 357 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trattkantarellsoppa med gorgonzola och rucula, karljohanssnacks, ostgratinerad torskfilé med musslor och mandelkremla, kyckling med pepparriska, lammgryta med spetskål och svamp, taggsvampspiccata med tomatsås...
Pelle och Ingrid Holmberg har under decenniers arbete i svampupplysningens tjänst mött tusentals svampentusiasters frågor om och synpunkter på hur man bäst tar till vara och tillagar matsvampen. Tillsammans med vännen, köksmästaren och svampkännaren Dieter Endom har de här samlat sina bästa svamprecept, alla grundligt utprovade och vackert fotograferade av Anders Pedersen.
Prisma 1 915183863X -
Svampkokboken
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2001. 93 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Mycket rikt och vackert illustrerad med foton i färg. Boken innehåller ett 70-tal rätt, alla grundligt utprovade, och vackert fotograferade av Anders Pedersen. Paret Holmberg har under decennier arbetat i svampupplysningens tjänst och besvarat frågor om h läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151838632
- Titel
- Svampkokboken
- Författare
- Dieter Endom - Ingrid Holmberg - Pelle Holmberg - Anders Pedersén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 357 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trattkantarellsoppa med gorgonzola och rucula, karljohanssnacks, ostgratinerad torskfilé med musslor och mandelkremla, kyckling med pepparriska, lammgryta med spetskål och svamp, taggsvampspiccata med tomatsås...
Pelle och Ingrid Holmberg har under decenniers arbete i svampupplysningens tjänst mött tusentals svampentusiasters frågor om och synpunkter på hur man bäst tar till vara och tillagar matsvampen. Tillsammans med vännen, köksmästaren och svampkännaren Dieter Endom har de här samlat sina bästa svamprecept, alla grundligt utprovade och vackert fotograferade av Anders Pedersen.
Prisma 1 9789151838632
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn