Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Löpning : den kompletta handboken när du vill bli snabbare och starkare
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789175451220
Titel
Löpning : den kompletta handboken när du vill bli snabbare och starkare
Författare
Paul Cowcher - Tomasso Bernabei
Förlag
Karavan Förlag
Utgivningsår
2014
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
215 x 260 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
642 g
Språk
Svenska
Baksidestext
»En lättläst och inspirerande bok.« Bibliotekstjänst

Förverkliga dina träningsmål med denna kompletta handbok!

Löpning som motionsform har ökat explosionsartat i Sverige under senare år. Nu kommer den kompletta handboken för dig som vill bli en snabbare och smidigare i joggingspåret.

Hur ska jag förbereda mig inför ett lopp? Har jag rätt teknik? Och hur förebygger jag skador? Löpning är boken som på ett kunnigt och inspirerande vis vägleder dig. Med modern layout och rikligt med färgfoton och illustrationer är detta boken som får dig att förverkliga dina träningsmål!

Löpningsexperten Paul Cowcher är personlig tränare. Han har sprungit ett stort antal maratonlopp och tränat många löpare till framgångar på olika distanser. Paul Cowcher är från början professionell dansare och har arbetat med hälsa och träning i mer än tio år. Han är utbildad instruktör och pilatestränare och har genomgått en lång rad kurser för att arbeta som lärare inom träning och dans.

Tomasso Bernabei är manusförfattare för tv och facklitterär skribent. Han har en examen från Metropolitan University i London. Hans erfarenheter från TV ledde honm vidare till ett arbete med italienska matlagningsprogram, där han kom i kontakt med näringsfysiologi. I dag är han kostexpert i en italiensk simklubb och jobbar på en kokbok med recept för idrottare.