BOOST – 50 recept för fettförbränning
Inbunden bok. Massolit Förlag. 2016. 144 sidor.
Nyskick.
–– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
I den här uppföljande kokboken presenteras 50 enkla recept och handfasta tips på hur du enkelt går från tanke till handling. Dessutom ges tio helt nya genvägar baserade på den senaste vetenskapliga forskningen.
• Recepten fungerar för hela familjen, är snabba och lätta att laga och kräver inga dyra specialingredienser. I stället ligger fokus på att öka kunskapen om hur kroppen reagerar på vanliga livsmedel och hur dessa kan användas för att nå maximal fettförbränning utan att bryta ner muskler och hjärta.
• Till varje recept följer en kort förklaring till varför just dessa ingredienser gör underverk för hälsan och midjemåttet.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789176610367
- Titel
- Boost : 50 recept för fettförbränning
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 580 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Öka fettförbränningen med Fredrik PaulúnMed boken 50 genvägar till fettförbränning tog Sveriges näringsguru Fredrik Paulún fettförbränningen till en helt ny nivå. I den här uppföljande kokboken presenteras 50 enkla recept och handfasta tips på hur du enkelt går från tanke till handling. Dessutom ges tio helt nya genvägar baserade på den senaste vetenskapliga forskningen.Recepten fungerar för hela familjen, är snabba och lätta att laga och kräver inga dyra specialingredienser. I stället ligger fokus på att öka kunskapen om hur kroppen reagerar på vanliga livsmedel och hur dessa kan användas för att nå maximal fettförbränning utan att bryta ner muskler och hjärta. Till varje recept följer en kort förklaring till varför just dessa ingredienser gör underverk för hälsan och midjemåttet.1, 3 miljoner böcker sålda! Sveriges mest kända näringsfysiolog.