Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Ordet är ditt

Ordet är ditt

Pocketbok Wahlström & Widstrand. 1 uppl. 2001. 239 sidor.

Nära nyskick. wahlström & Widstrand, 2001. Pocket. Den här pocketutgåvans första upplaga och första tryckning. Troligen oläst bok. Några mindre utvändiga bruksspår, men absolut inget som stör. Nära nyskick eller bättre!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9146182217
Titel
Ordet är ditt
Författare
Patricia Tudor-Sandahl
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2001
Omfång
239 sidor
Bandtyp
Pocket
Språk
Svenska
Baksidestext
Alla har en historia inom sig som är värd att berätta. Varje människa bär på spår av det hon har varit med om. Vi präglas djupt av våra barndomsupplevelser, men utvecklingen tar inte slut bara för att man når vuxen ålder. Att skriva om sitt liv kan vara ett sätt att komma vidare i sin personliga utveckling, det ger perspektiv och ökad självinsikt.Patricia Tudor-Sandahl visar på skrivprocessens läkande kraft i sin bok, som också är en utmärkt introduktion till den moderna psykologins tankegångar. Patricia Tudor-Sandahl är fil. dr i pedagogik, leg. psykolog och psykoterapeut och en flitigt anlitad föreläsare. Förra året kom den självbiografiska berättelsen "Ett himla liv" ut; tidigare har hon publicerat en rad fackböcker inom psykologin.