Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det holländska huset

Det holländska huset

Inbunden bok. Bazar Förlag. 2021. 350 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Ann Patchett är tillbaka med sin starkaste bok hittills: en djupt berörande roman om det oupplösliga bandet mellan en bror och en syster, deras barndoms hus och ett förflutet som vägrar släppa taget om dem.

I slutet av andra världskriget börjar Cyril Conroy bygga upp ett enormt fastighetsimperium genom en kombination av tur och skicklighet. Hans första drag är att köpa Det holländska huset, en lyxig egendom i utkanten av Philadelphia. Det som var tänkt som en överraskningspresent till hans fru lägger grunden till familjens rikedom men också deras undergång.

Det holländska huset är berättelsen om ett förlorat paradis. En mästerlig roman om arv, syskonkärlek och förlåtelse.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789180060912
Titel
Det holländska huset
Författare
Patchett, Ann
Förlag
Bazar Förlag
Utgivningsår
2021
Omfång
350 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 220 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
546 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Det holländska huset är en fin berättelse om syskonkärlek, om hur händelser i barndomen kan prägla en, och om hur man löser emotionella knutar. Det är drivet skrivet, en inkännande och sympatisk historia med stor klokhet."BTJAnn Patchett är tillbaka med sin starkaste bok hittills: en djupt berörande roman om det oupplösliga bandet mellan en bror och en syster, deras barndoms hus och ett förflutet som vägrar släppa taget om dem.I slutet av andra världskriget börjar Cyril Conroy bygga upp ett enormt fastighetsimperium genom en kombination av tur och skicklighet. Hans första drag är att köpa Det holländska huset, en lyxig egendom i utkanten av Philadelphia. Det som var tänkt som en överraskningspresent till hans fru lägger grunden till familjens rikedom men också deras undergång.Det holländska huset är berättelsen om ett förlorat paradis. En mästerlig roman om arv, syskonkärlek och förlåtelse.