Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
KOR - EN KÄRLEKSHISTORIA

KOR - EN KÄRLEKSHISTORIA

Inbunden bok Gullers. 1 uppl. 2011. 225 sidor.

Mycket gott skick. [1] Bok bara om kor - det djur som fött oss, stött oss, hållit oss sällskap i över 10 000 år. Rikt fotoillustrerad av Roine Magnusson samt akvareller av Mats Ottosson. Inbundet dekorerat klotband med skyddsomslag. 4:o. 285x240x23 mm. 1330 g. Årets Pandabok 2012. [8110] /---/ Dra fördel av enhetsfrakten och beställ fler böcker i samma leverans. Klicka "Sökalternativ", skriv "House of Estelle" i fältet för säljare samt sökord i fältet "Sök...". Trunkera (*) del av ord (t ex viking*) så blir sökträffarna fler.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789185957132
Titel
Kor : en kärlekshistoria
Författare
Åsa Ottosson - Mats Ottosson
Förlag
Gullers förlag
Utgivningsår
2011
Omfång
225 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
250 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
1460 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vi blev ihop för tio tusen år sedan - korna och vi människor. Sedan dess har de fött oss, stött oss och hållit oss sällskap. Men nu är de på väg att försvinna ur vårt synfält. Kor - en kärlekshistoria är boken som lyfter fram dem i rampljuset igen. Konstnärligt foto och texter om människor som ser kor, umgås med kor, älskar kor, och minns kor. Åsa och Mats Ottosson är natur- och reseskribenter och har bland annat skrivit den bästsäljande guiden Upplev Sverige. Nu reser de i Sverige, och i historien, för att berätta om ett av sina favoritdjur. Roine Magnusson är fotograf och har bland annat flugit i ultralätt flygplan i Nils Holgerssons fotspår, vilket resulterade i Pandaboksbelönade Den underbara resan 2006.