Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Dorian Grays porträtt

Dorian Grays porträtt

Ljudbok Bonnier Audio. 2006.

Mycket gott skick. Fodral i hyggligt skick. Uppläsare Rikard Wolff. 7 CD. Speltid: 7 tim 30 min. Spår var femte minut. Fodralet är i sämre skick, ytskadat, lite kantstött, anteckning på insidan.

FRI FRAKT inrikes Fraktfritt Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9179533906
Titel
Dorian Grays porträtt
Författare
Oscar Wilde
Förlag
Bonnier Audio
Utgivningsår
2006
Bandtyp
CD-skiva
Språk
Svenska
Baksidestext
Konstnären Basil Hallward har just färdigställt ett porträtt av en ung och mycket vacker man som han nyligen lärt känna; Dorian Gray. Dorian grips av en fruktansvärd avundsjuka mot porträttet, som alltid kommer att behålla den skönhet Dorian förlorar. Han uttrycker en önskan att förhållandet ska vara det omvända; att tavlan ska bära alla yttre tecken på ålder och de synder Dorian kommer att begå. Naturligtvis uppfylls Dorians önskan. I ett låst rum på sin vind har Dorian gömt porträttet som med tiden blir allt vidrigare, och ibland går han själv till rummet för att se sitt förfall ansikte mot ansikte?Den vackre Dorian Grays öde är skrämmande, och de sista faserna i hans liv skildras med en skoningslös inlevelse som röjer att Wilde själv var medveten om skönhetens förgängelse.Rickard Wolff gör en lysande uppläsning.