Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Osbourne, Ozzy, 1948- (författare); Ayres, Chris (författare)

Osbourne, Ozzy, 1948- (författare); Ayres, Chris (författare)

Pocketbok Publicerad: Stockholm : Norstedt, Tillverkad: Falun : Scandbook. Svenska uppl. 2013. 286 sidor.

Nyskick. Rockmusiker - Hälsofrågor i massmedia - Storbritannien - 1900-talet - 2000-talet ..Originaltitel: Osbourne, Ozzy: Trust me I´m Dr Ozzy...[Ozzy Osbourne Ozzy Osbourne borde inte vara vid livet.. Han spenderade fyrtio år på en helvete, bat-biting, ant-snorting *, dryck och drogdriven bender. Han bröt nacken och gick två miles i timmen på en fyrhjuling och dog två gånger i en kemiskt inducerad koma. Och ändå - vid 62 år - är han friskare och lyckligare än någonsin. Han är ett vandrande medicinsk mirakel. Så vem bättre att erbjuda allmänhetens medicinska råd och stöd? I maj 2010 inbjöds Sunday Times "Dr" Ozzy för att vara deras nya Agony Uncle. Sedan dess har han svarat på frågor som sträcker sig från hunddepression till snarkning till tredje bröstvårtor ... och har också tagit upp mer allvarliga frågor med sitt varumärkeshumor och hårdvunna visdom. Kolonnen har blivit ett sådant fenomen som Dr Ozzy nu har bestämt sig för att samla allt hans råd i en praktisk guide.Ozzy motto är det om han kan överleva och njuta av ett gott och hälsosamt liv - då kan någon.
Och njut av ett mycket gott skratt under vägen.
* Ja. Du läser det rätt. Ant-frustande .] .Pocketutg mjukt kartonnage. Nyskick, absolut, oläst . .Mått 11x 18x 2,3 cm. Vikt 200g. Skickas inom 1 -2 dagar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113048635
Titel
Doktor Ozzy : råd från rockens överlevare nummer ett
Författare
Ozzy Osbourne - Chris Ayres
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2013
Omfång
286 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
157 g
Språk
Svenska
Baksidestext
För några år sedan tillfrågades Ozzy Osbourne, rockens överlevare nummer ett, om han kunde tänka sig att bli Sunday Times Magazines nya guru på hälsa och relationer-sidan i tidningen. "Är du verkligen säker på att du kommit rätt nu?" frågade Ozzy. Och resten är, som man brukar säga, historia.

Bäste doktor Ozzy:
Har du någonsin haft känning av halsbränna eller reflux? Och i så fall, vad gör du åt det?
Joan, Shropshire

Japp, det brukade jag ha jämt och ständigt. Jag kunde vakna upp klockan tre på natten med en hemsk, brännande känsla i bröstet. Sedan råkade min säng fatta eld en natt, och då kom jag på att jag ju hade somnat med en tänd cigg i handen varenda kväll. När jag slutade med det upphörde problemen.

I den här galna boken har Ozzy samlat alla sina bästa frågor, svar, kommentarer och allmänna hälsotips från kolumnerna i Sunday Times Magazine och Rolling Stone. Det är precis så vansinnigt som det låter!
Vi får möta alla möjliga medicinska tillstånd och problem, alla bemötta med samma fullständigt hänsynslösa, svarta humor och uppriktighet. Problemen plockas isär och analyseras - inte helt sällan har Ozzy själv, som den hypokondriker och gamle missbrukare han är, lidit av liknande åkommor. Om inte annat har han testat medicinen ...
Doktor Ozzy levererar gapskratt efter gapskratt och Ozzy räds varken frågor om dieter och motion eller om familjerelationer, sexliv och döden. Precis som i bästsäljande Jag är Ozzy dryper boken av Ozzys självdestruktiva humor och dräpande kommentarer. Men om du söker hjälp för ett riktigt medicinskt problem, bör du troligtvis läsa en annan bok.