Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
En syster i mitt hus - en roman

En syster i mitt hus - en roman

Inbunden bok

Nära nyskick. Stockholm : Bromberg, 2016 (Falun : Scandbook) 208s. 22 x 14,5 cm. ISBN: 978-91-7337-726-3 ; Inbunden dekorerat förlagsband med grå linnerygg. I mycket fint skick, nästan som ny.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173377263
Titel
En syster i mitt hus
Författare
Linda Olsson
Förlag
Brombergs
Utgivningsår
2016
Omfång
208 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 217 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
350 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ett gripande familjedrama om svek, sorg, hopp och förlåtelse. Med stor psykologisk skärpa skildrar Linda Olsson två systrar vars liv har formats av den barndom de delat, och ändå inte delat.

I ett stort hus på Costa Brava i norra Spanien, Pyrenéernas sista utpost innan de försvinner ner i Medelhavet, väntar Maria med bävan på sin syster Emma. Sist de sågs var på mammans begravning för två år sedan. Sedan dess har Maria levt en ensam tillvaro.
Det är oktober och turisterna har precis lämnat den lilla staden. De båda systrarna promenerar, simmar i det ännu ljumma havet och tillbringar långa kvällar på husets takterass. Deras samvaro är stel och konversationerna tafatta. Emmas närvaro inkräktar alltmer på Marias liv.
Men successivt kommer deras barndomsminnen ifatt dem och till slut måste de närma sig det som inte går att samtala om. Om den förlorade systern, hon som dog. Den älskade. I bakgrunden finns hela tiden deras mamma. Alltings början och alltings slut.Linda Olsson (1948) debuterade med Nu vill jag sjunga dig milda sånger (2006) en roman som gick rakt in i hjärtat på miljoner läsare runt om i världen. Därefter har hon utkommit med flera starka relationsromaner, Sonat till Miriam (2008), Det goda inom dig (2011) och nu senast I skymningen sjunger koltrasten (2014). Hon har även släppt spänningsroman tillsammans med Thomas Sainsbury (2015).
Ytterligare författare: Olsson, Linda
Ytterligare designers: Bromberg, Casia