Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Det blir bra: Manual för skilda män

Det blir bra: Manual för skilda män

Häftad bok

Nyskick. FÖRLAGSNY Natur & Kultur. 2013. 196 s. Häftad. 21x14cm. 255 gram. Nyski. Danskt band. Stämplad rec.ex inlagans övre kant

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127134829
Titel
Det blir bra : manual för skilda män
Författare
Ola Ringdahl
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Utgivningsår
2013
Omfång
196 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
146 x 210 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
252 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Känner du någon nyskild man som borde bita ihop lite mindre och prata lite mer? Framför allt med sig själv? Är det kanske du? Då kan den här boken kanske vara något för dig eller honom?
Det blir bra Manual för skilda män är en användbar, hoppfull och inspirerande bok för skilda män, skriven av en man som varit där och som vet vad man behöver tänka på och känna till. Här finns konkreta handlingsförslag till hur man förhåller sig till barnen, vänner, sitt nya hem, ekonomi, träning, matlagning och städning.
Många män biter ihop och lever i ett slags tillstånd av förnekelse efter en skilsmässa. De orkar inte erkänna för sig själva att separationen är så stressande, sorglig och livsförändrande som den faktiskt är. En ren överlevnadsstrategi, men inte så konstruktivt i längden. Män saknar ofta träning i att prata om känslor och problem, och saknar likaså verktyg att hantera en livskris. Det mesta går att lösa, men man måste se och formulera problemen innan man kan ta tag i dem.