Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
5:2 dieten & korttidsfasta : så lyckas du!

5:2 dieten & korttidsfasta : så lyckas du!

Inbunden bok

Nyskick. Tukan. 1 uppl. 2013. 167 s. Inbunden. 426 gram. - Kan korttidsfasta leda till att man lever längre, får bättre minne och minskar risken för sjukdomar när man blir äldre? - Funkar 5:2-dieten om man vill gå ner i vikt? - Kan man träna och jobba som vanligt under fastedagarna? - Vilken mat får man äta på fastedagarna och vad ska man dricka? - Vad ska man äta de dagar då man äter som vanligt? - Hur länge måste man fasta för att få positiva hälsoeffekter? Hälsoprofilen Ola Lauritzson fick allt oftare den här typen av frågor och bestämde sig för att ta reda på svaren genom att testa själv. Följ med på Olas spännande resa genom korttidsfastans värld. I 5:2-dieten och korttidsfasta - så lyckas du! berättar Ola personligt och underhållande om sina egna upplevelser och varvar praktiska tips med fakta. Med hjälp av egna erfarenheter och aktuell forskning vägleder Ola dig i att lägga upp ett eget fasteprogram och få det att fungera i vardagen. Boken innehåller dessutom 40 kaloriberäknade, enkla recept för fastedagarna, förslag på bra mellanmål samt utförliga kaloritabeller. Ola Lauritzson är en av Sveriges mest produktiva och bäst säljande fackboksförfattare. Sedan tio år arbetar han heltid som kostrådgivare, författare och föreläsare. Hans böcker har sålts i närmare 1 miljon exemplar och finns översatta till ett flertal europeiska språk.. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174018578
Titel
5:2 dieten & korttidsfasta : så lyckas du!
Författare
Ola Lauritzson
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2013
Omfång
167 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
158 x 232 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
426 g
Språk
Svenska
Baksidestext
- Kan korttidsfasta leda till att man lever längre, får bättre minne och minskar risken för sjukdomar när man blir äldre?

- Funkar 5:2-dieten om man vill gå ner i vikt?

- Kan man träna och jobba som vanligt under fastedagarna?

- Vilken mat får man äta på fastedagarna och vad ska man dricka?

- Vad ska man äta de dagar då man äter som vanligt?

- Hur länge måste man fasta för att få positiva hälsoeffekter?

Hälsoprofilen Ola Lauritzson fick allt oftare den här typen av frågor och bestämde sig för att ta reda på svaren genom att testa själv. Följ med på Olas spännande resa genom korttidsfastans värld.

I 5:2-dieten och korttidsfasta - så lyckas du! berättar Ola personligt och underhållande om sina egna upplevelser och varvar praktiska tips med fakta. Med hjälp av egna erfarenheter och aktuell forskning vägleder Ola dig i att lägga upp ett eget fasteprogram och få det att fungera i vardagen. Boken innehåller dessutom 40 kaloriberäknade, enkla recept för fastedagarna, förslag på bra mellanmål samt utförliga kaloritabeller.

Ola Lauritzson är en av Sveriges mest produktiva och bäst säljande fackboksförfattare. Sedan tio år arbetar han heltid som kostrådgivare, författare och föreläsare. Hans böcker har sålts i närmare 1 miljon exemplar och finns översatta till ett flertal europeiska språk.