Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Man utan minne

Man utan minne

av

Pocketbok. Månpocket. 2010. 355 sidor.

Nära nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Samson Greene, 38, hittas en dag irrande långt ute i Mojaveöknen i Nevada. Han vet inte hur han hamnat där och han vet inte vem han är. När läkare undersöker honom finner man en hjärntumör som troligtvis är orsaken till minnesförlusten. När Samson vaknar upp efter opreationen visar det sig att hans minne efter tolv års ålder är helt borta. Han känner inte igen den kvinna han har varit gift med i tio år, inte heller kollegor eller elever vid den skola där han undervisat. Han är berövad tjugosex år av sitt liv. Genom sin läkare kommer han i kontakt med Ray, en forskare som tänjer på vetenskapens gränser, och som påstår sig kunna hjälpa honom. Samson går med på att delta i ett medicisnkt experiment som ska ge honom minnet tillbaka. Men inget går som han tänkt sig.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789170017629
Titel
Man utan minne
Författare
Nicole Krauss
Förlag
Månpocket
Utgivningsdatum
20100312
Omfång
355 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
198 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Samson Greene, 38, hittas en dag irrande långt ute i Mojaveöknen i Nevada. Han vet inte hur han hamnat där och han vet inte vem han är. När läkare undersöker honom finner man en hjärntumör som troligtvis är orsaken till minnesförlusten. När Samson vaknar upp efter opreationen visar det sig att hans minne efter tolv års ålder är helt borta. Han känner inte igen den kvinn han har varit gift med i tio år, inte heller kollegor eller elever vid den skola där han undervisat. Han är berövad tjugosex år av sitt liv. Genom sin läkare kommer han i kontakt med Ray, en forskare som tänjer på vetenskapens gränser, och som påstår sig kunna hjälpa honom. Samson går med på att delta i ett medicisnkt experiment som ska ge honom minnet tillbaka. Men inget går som han tänkt sig.