Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
EXPEDITION MADAGASKAR
EXPEDITION MADAGASKAR EXPEDITION MADAGASKAR EXPEDITION MADAGASKAR EXPEDITION MADAGASKAR EXPEDITION MADAGASKAR EXPEDITION MADAGASKAR

EXPEDITION MADAGASKAR

Häftad bok Gabriella Ekström förlag. 1 uppl. 2015. 142 sidor.

Nyskick. – NYSKICK, verkar oläst! – Obet. yt- och hörnmärken på omslaget. – Se fler bilder! –– Sommaren 2014 begav sig fyra svenskar ut på ett äventyr tillsammans. Till fots skulle de korsa Madagaskar på tvären, från öst till väst. Framför sig hade de ett av världens mest otillgängliga regnskogsområden.Under strapatsen möttes de av ogästvänlig terräng, vidskepliga bybor och skövlad regnskog. Trots näst intill obefintlig kunskap om regnskogens utmaningar nådde de efter en månads tid västkusten. I början av expeditionen var de fyra personer, i slutet bara tre. Häng med på ett äventyr utöver det vanliga. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198141542
Titel
Expedition Madagaskar
Författare
Nicklas Lautakoski - Elias Sjöberg
Förlag
Gabriella Ekström förlag
Utgivningsår
2015
Omfång
142 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
170 x 240 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
460 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Sommaren 2014 begav sig fyra svenskar ut på ett äventyr tillsammans. Till fots skulle de korsa Madagaskar på tvären, från öst till väst. Framför sig hade de ett av världens mest otillgängliga regnskogsområden.Under strapatsen möttes de av ogästvänlig terräng, vidskepliga bybor och skövlad regnskog. Trots näst intill obefintlig kunskap om regnskogens utmaningar nådde de efter en månads tid västkusten. I början av expeditionen var de fyra personer, i slutet bara tre. Häng med på ett äventyr utöver det vanliga.
Ytterligare författare: Lautakoski, Nicklas
Ytterligare författare: Sjöberg, Elias