TRÄDGÅRDSMÄSTARNAS BÄSTA TIPS – Likörer, viner, öl och annat gott på råvaror från skog och trädgård
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Stevali. 2016. 176 sidor.
Nyskick.
–– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder!
I boken får vi ta del av tips och kunskaper från två trädgårdsmästare som utöver en passion för trädgårdsarbete även gillar att ta vara på råvarorna i trädgården för att tillverka vin, öl, likörer och andra alkoholhaltiga drycker.
• Med sjuttio fantastiska recept visar de på ett övertygande sätt att det inte alls behöver vara så komplicerat, dyrt eller tidskrävande att brygga sitt eget öl eller göra eget vin. Med frukt och grönsaker trollar dem fram härliga drycker och drinkar, bland annat brännässelöl och rabarbervodka med vaniljsmak.
• I boken presenteras de viktigaste metoderna för egentillverkning av vin, öl, likörer och andra drycker. Här avslöjas också många myter samtidigt som läsaren får ta del av spännande bryggexperiment och steg för steg lära sig konsten att fermentera.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9783848009596
- Titel
- Trädgårdsmästarens bästa tips : likörer, viner, öl och annat gott på råvaror från skog och trädgård
- Författare
- Moyle, Nick
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 228 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I boken får vi ta del av tips och kunskaper från två trädgårdsmästare som utöver en passion för trädgårdsarbete även gillar att ta vara på råvarorna i trädgården för att tillverka vin, öl, likörer och andra alkoholhaltiga drycker.
Med sjuttio fantastiska recept visar de på ett övertygande sätt att det inte alls behöver vara så komplicerat, dyrt eller tidskrävande att brygga sitt eget öl eller göra eget vin. Med frukt och grönsaker trollar dem fram härliga drycker och drinkar, bland annat brännässelöl och rabarber vodka med vaniljsmak.
I boken presenteras de viktigaste metoderna för egentillverkning av vin, öl, likörer och andra drycker. Här avslöjas också många myter samtidigt som läsaren får ta del av spännande bryggexperiment och steg för steg lära sig konsten att fermentera.