Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bortom Pluto : en bild- och sannsaga

Bortom Pluto : en bild- och sannsaga

Inbunden bok.

Mycket gott skick. Inb tråd med skyddsomslag, 124 sidor. Heidruns förlag (Torsby, 2018). Prosa och lyrik, bild och text. Denna bok kan ses som en retrospektiv utställning av Nelsons bildvärld och hans texter följer samma drastiska och vindlande karaktär som i första boken om Den poetiska cykeln (1994). Alla bilder (målningar/grafik) återgivna i färg. Mycket gott skick. Anteckning på försättsblad Kur 2018 1464. I övrigt nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186699505
Titel
Bortom Pluto : en blid och sannsaga
Författare
Nelson, Leif
Förlag
Heidruns Förlag
Utgivningsår
2018
Omfång
124 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 250 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
630 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Bortom Pluto en litterär konstbok fylld av lekfulla utflykter och allvarliga funderingar. Leif Nelson låter bild och text spegla varandra eller ge ömsesidig relief till den s.k. verkligheten.Leif Nelson tar oss med på en mental rymdfärd där inte ens fantasin sätter några nödvändiga gränser. Humoristiskt, filosofiskt och hela tiden med kulturhistoriska reflexer i backspegeln bjuds läsaren på en färd som sent ska glömmas!Bortom Pluto kan ses som en retrospektiv utställning av Nelsons bildvärld och hans texter följer samma drastiska och vindlande karaktär som i första boken om Den poetiska cykeln (1994).
Leif Nelson är en skånsk kulturprofil med många konstnärliga verksamheter i sitt skapande: Grafiker, målare, tecknare, formgivare och författare som inte minst blivit välkänd genom sina författarporträtt. Bland annat har han arbetat som tidskriftsredaktör för den klassiska Studiekamraten och gjort massor med konstverk i olika tekniker, inte minst är hans grafiska författarporträtt välkända. Han inledde sin artistiska bana som tecknare på tidningen Arbetet i Malmö, 1955, och har från sin utsiktspost i Simrishamn blickat ut över tillvaron med såväl varm humor som etsande mörk skärpa.     
Ytterligare författare: Nelson, Leif
Ytterligare illustratörer: Nelson, Leif