Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Spelet : en inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap

Spelet : en inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap

av

Pocketbok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2007. 459 sidor.

Gott skick. fläckar på undre snittet. Portot gäller oavsett antal böcker. - En inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789127088290
Titel
Spelet : en inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap (rött omslag)
Författare
Neil Strauss
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsdatum
20070528
Omfång
459 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
336 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Detta är en sann historia. Det hände på riktigt. Män kommer att förneka det. Kvinnor kommer att betvivla det. Men jag ger er sanningen här, naken, sårbar och störande verklig. Jag ber om er förlåtelse på förhand. Hata inte spelaren ... hata spelet. Neil Strauss, rockkritiker och medförfattare till Mötley Crües, Marilyn Mansons och porrstjärnan Jenna Jamesons skandalbiografier, tröttnade på att vara en AFC (average frustrated chump) och tillbringade två år tillsammans med ett antal män vars enda mål är att bli världens bästa förförare, PUA:s (pick-up artists). På vägen träffade han bl a Tom Cruise, Britney Spears, Paris Hilton och Courtney Love. Resultatet blev Spelet, en reportagebok som kan läsas både som en handbok i hur man får kvinnor på fall och en provocerande berättelse om författarens egen förvandling från groda till prins. En enormt underhållande berättelse. Jag älskade varenda sida av den. Och jag kommer aldrig att låta Neil Strauss komma närmare min fru än 15 meter. Esquire Magazine En förkrossande modig och hänsynslös handbok i förförelse. The Observer Översättning Ingela Bergdahl