Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Alla älskar dig när du är död
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174611472
Titel
Alla älskar dig när du är död
Författare
Strauss, Neil
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2013
Omfång
698 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 43 mm
Vikt
382 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Neil Strauss är inte bara framgångsrik författare till bästsäljande böcker som Spelet, Att älska som en porrstjärna och Varning! utan är också vår tids kanske främsta musikjournalist. I Alla älskar dig när du är död har han samlat sina bästa intervjuer med de största stjärnorna inom rock, hiphop, pop, country och r'n'b. Men här finns också underhållande intervjuer med stora film-, tv- och sportpersonligheter som Mike Tyson och Russell Brand.

Texterna är hämtade från tidskrifter som Rolling Stone och New York Times och bjuder inte bara på många skratt utan också på häpnadsväckande inblickar i superkändisars liv. Här får vi följa Strauss när han förhindrar att Mötley Crüe blir arresterade, handlar blöjor med Snoop Dogg, blir kidnappad av Courtney Love, får Lady Gaga att börja gråta, tar ett varmt bad med Marilyn Manson, mobbas av Led Zeppelin och läser Britney Spears tankar. Bland mycket, mycket annat.

Det är en ofta bisarr värld som Strauss lyfter fram med gott humör och skarp penna och den blick för livets absurditeter som bidragit till hans framgång. Men framför allt är han en lysande stilist och lyckas göra stor underhållning av sina möten med stjärnorna. I Alla älskar dig när du är död spelar han rollen som terapeut åt några av de största och mest sköra egon som finns inom populärkulturen och mediesfären.

NEIL STRAUSS (f. 1973) är amerikansk författare och journalist och har vunnit många läsare med titlar som Varning!, Spelet och Den långa vägen ut ur helvetet. År 2010 tilldelades han en James Joyce Award i Dublin.

"underhållande timmar från en märklig värld."

Lennart Wrigholm, Västgöta-Bladet

"Få journalister har kommit så många artister och skådespelare så nära inpå skinnet som Strauss, - och framförallt - fått dem att prata öppet från hjärtat. Strauss storhet ligger i de underhållande texterna, de udda frågorna och de galna upptågen"

Thomas Hagström, Skaraborgs allehanda