Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
När jorden rämnar

När jorden rämnar

Prisma, 2006. Förlagsband, skyddsomslag
311s. 23x16cm, 587g.
Mycket gott skick. ISBN
9151845113.
New York är förlamat sedan attentatet den elfte september: barrikader, avspärrningar och beväpnade soldater är numera permanenta inslag i stadsbilden. En frostig vintermorgon hittar en joggare barnkläder, indränkta med blod och nergrävda i den till hälften frusna marken i närheten av Brighton Beach ? på Brooklyns Atlantkust. När ett barn försvinner i en annan del av staden kommer hela New York Citys skräck och osäkerhet upp till ytan. Finns det ett samband mellan de båda fallen?
Jakten på mördaren går genom ett New York som sällan skildras, staden som är byggd på vatten: öar, broar, tunnlar och stränder ? från nedre Manhattan via Brooklyn och Coney Island till fiskeläget Sheepshead Bay. New York är lika starkt närvarande i Nadelsons roman som Edinburgh i Ian Rankins böcker, eller Venedig i Donna Leons.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9151845113
Titel
När jorden rämnar
Författare
Nadelson, Reggie
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2006
Omfång
311 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
580 g
Språk
Svenska
Baksidestext
New York är förlamat sedan attentatet den elfte september: barrikader, avspärrningar och beväpnade soldater är numera permanenta inslag i stadsbilden. En frostig vintermorgon hittar en joggare barnkläder, indränkta med blod och nergrävda i den till hälften frusna marken i närheten av Brighton Beach - på Brooklyns Atlantkust. När ett barn försvinner i en annan del av staden kommer hela New York Citys skräck och osäkerhet upp till ytan. Finns det ett samband mellan de båda fallen?

Jakten på mördaren går genom ett New York som sällan skildras, staden som är byggd på vatten: öar, broar, tunnlar och stränder - från nedre Manhattan via Brooklyn och Coney Island till fiskeläget Sheepshead Bay. New York är lika starkt närvarande i Nadelsons roman som Edinburgh i Ian Rankins böcker, eller Venedig i Donna Leons.