Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Kraften bakom magin : behärska grunderna i all magi

Kraften bakom magin : behärska grunderna i all magi

av

Inbunden bok. Livsenergi Forma Books AB. Första svenska uppl. 2013. 185 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Amerikanska originalets titel: The Un-Spell Book -Energy Essentials for Mastering Magic. Översättning: Cicci Lyckow Bäckman. Inbunden klotband med svarta hårda pärmar. Vitt ryggsnitt på svart botten. Illustrerat skyddsomslag med flikar om verket och författaren. Omslag, omslagsdesign, mm: Kevin R. Brown, Aleksandar Velasevic. Oläst. Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9789187505065
Titel
Kraften bakom magin : behärska grunderna i all magi
Författare
Mya Om
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsdatum
20140301
Omfång
184 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 210 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
292 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kraften bakom magin av Mya Om - En handbok om magi för kärlek, lust och relationer. Med hjälp av den här boken om praktisk magi skapar du ett balanserat, lyckligt kärleksliv. Den prisbelönte författaren Christopher Penczak erbjuder en hel skattkista av visdom och magimetoder för allt från att återerövra sin sexuella kraft och väcka passion till att frigöra sig från banden till en obesvarad kärlek. Boken är skriven för häxor, hedningar och andra magiker, och den avslöjar hur du börjar med att bygga upp självkänsla och kärlek till dig själv för att sedan använda den energin till att finna en partner eller hitta tillbaka till glöden i en befintlig relation. Vid sidan av steg-för-steg-instruktioner för kärleksbesvärjelser, brygder och amuletter förmedlar boken mycket viktig kunskap om blommors, örters, stenars och metallers magiska egenskaper. Häxans hjärta utforskar också den gudomliga inre alkemin, kärleksgudar, sexuell läkning, fertilitet, kärleksmagins etik, tvillingsjälar och hur man läker ett brustet hjärta.