-
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad. Rest efter envis prislapp på omslaget. 22x29 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer För vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Prisma 2007. Här tar Monika Ahlberg vara på vinterns goda mat. Här ryms två av årets härligaste högtider, jul och nyår, citrusfrukterna är som bäst och många fiskar är som bäst när havet är kallt. Här finns recept för julen, nyår, sportlovet oc läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Vikt: 1030 gram
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Skyddsomslag med lätta hanteringsspår. Färgfotoillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inb dek pbnd med omsl 4:o
VintermatenFRI FRAKT inrikes- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern + boken Mo...
Inbunden bok. Prisma. 1 a av två menyer i nyskick uppl. 2007. 157 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. 2 st böcker se bilden Se även boken Monikas bästa menyer i en egen annons för 104 kronor
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 a av två menyer i nyskick 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 2007. 157 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 157 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Prisma. 2007. 157 s. Inbunden. 28x21cm. 1050 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa Menyer för vintern
Inbunden bok. Prisma. 2007. 157 s. Inbunden. 28x21cm. 1050 gram.
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
9151848754 -
Monikas bästa menyer för vintern
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Prisma. 2007. 159 s. Inbunden. 28,5x21,5cm. 1027 gram. Rikligt illustrerad i färg. Tre cm reva skyddsomslagets rygg, J4.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
9789151848754 -
MONIKAS BÄSTA MENYER - FÖR VINTERN
Nyskick. Prisma 2007. Illustrerat pappband med skyddsomslag. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
9789151848754 -
Monikas bästa menyer för vintern
Inbunden bok. Prisman. 2007. 157 s. Inbunden. 29x21,5cm. 1040 gram.
Nära nyskick. (Rum 1).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
9789151848754 -
MONIKAS BÄSTA MENYER FÖR VINTERN
Nyskick. Inbunden med skyddsomslag. Vikt cirka gram. Prisma, 2007. 157 + (3) sidor. Förlagsnytt exemplar!. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn