Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Monikas bästa menyer - för sommaren

Monikas bästa menyer - för sommaren

Inbunden bok

Mycket gott skick. Prisma 2008. 160 sidor. 29x22 cm. Pappband med skyddsomslag. Omslaget lite tilltryckt i ovankant, men inga nagg eller revor.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789151848747
Titel
Monikas bästa menyer - för sommaren
Författare
Monika Ahlberg
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2008
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 287 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
1012 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Monikas bästa menyer för sommaren hjälper oss att ta tillvara de ljusa månadernas alla möjligheter – från försommarens första fest vid pingst till augustis kräftkalas.

"Jag vet precis när sommaren är här! Plötsligt kommer några oväntade varma dagar med ett nytt slags solsken och en värmande vind som har som enda kyla en fläkt av frisk luft. Nu är det sommar!
Dags att gå barfota, en viss lättja är tillåten och dagarna har plats för mer än nyss, nu finns tid att njuta! Det är också nu naturen börjar sitt lustfyllda färgspel, inte minst min trädgård. Jag som är en blandning mellan en asfaltblomma och hängiven trädgårdsodlare ska äntligen få lön för den tidiga vårens möda, ja till och med i vissa fall fjolårets möda! Aldrig finns så många grönsaker och bär att välja på som nu. Men lustigt nog är det också nu vi bör välja med omsorg. Är inte gurkan perfekt, köp den inte! Ersätt den med annat som ser ut, doftar och smakar som det ska. Ty det dåliga är riktigt dåligt på sommaren liksom det bästa är bäst på sommaren!
Som att äta gott och umgås. Jag njuter av lata sommarmiddagar där en persiljesky utgör mödan, en grillfest med vännerna hör till, liksom midsommarfirande, kräftskiva och skördefest! Överflödet av bär och betor ger mig lust att sylta och safta, men sommarens stora höjdpunkt är när jag bakar sommartårtor till årets enda kafferep!"

Monika Ahlbergs förlänger sommaren och laddar oss med ny kraft och energi. Monikas bästa menyer för sommaren är den fjärde boken i Monikas serie med årstidsbufféer.