Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Monikas bästa Menyer

Monikas bästa Menyer

Inbunden bok.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Prisma 2006. Inbunden. stort format. Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9151847191
Titel
Monikas bästa menyer
Författare
Ahlberg, Monika
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2006
Omfång
157 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
217 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
1026 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar.
Nu är hon tillbaka med en ny bok där hon samlat sina bästa menyer. Lättlagade och härliga recept för både fest och vardag!

"Jag tycker att det ska vara lätt att laga god mat både till vardags och till fest! Varför inte en trerätters på en tisdag? Eller en vacker och festlig meny på lördagskvällen som imponerar på gästerna utan att det har tagit för mycket tid och kraft i anspråk? Laga temamenyer för barnen, höstens högtider eller andra tillfällen då man liksom bara längtar efter att få laga något särskilt.
I den här boken har jag använt höstens råvaror som inspiration. Vem kan motstå rostade rotfrukter till söndagssteken, spetskål och rödvinssky till torsken, en vild och vacker måltid med renfilé, svamp och saltbakade kastanjer eller en pekannötspaj på Halloween?
Dessutom ger jag tips på hur man kan tillaga en råvara på fyra olika sätt. Här samlas förslag på tillredningsmöjligheter för exempelvis morötter, en ostbit eller paket djupfryst fisk och på olika pizzapålägg och fyllningar för bakad potatis. Det är bara att välja! Bon appétit!"