Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Min mat : från Rosendals trädgård till Villa Motowi

Min mat : från Rosendals trädgård till Villa Motowi

Inbunden bok Prisma. 2 uppl. 2008. 240 sidor.

Nära nyskick. Kartonnage inbunden, Nära nyskick,Här återkommer hon med bok, sprängfylld med recept från medelhavsländerna, vårt svenska kök och några asiatiska inslag,förutom recept på rätter, finns mängder av smårätter till rika bufféer,Prisma, Norstedts, 2008.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151851440
Titel
Min mat : från Rosendals trädgård till Villa Motowi
Författare
Monika Ahlberg
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2008
Omfång
240 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
176 x 245 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
804 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Jag älskar att äta! Ja, jag älskar även allt som går att äta och som hör måltiden till. Goda grönsaker och frukter med fin färg och fräsch doft, möra köttbitar, färska fiskar, vällagrade ostar i sällskap av 'riktiga' bröd och fruktiga viner, söta avslutningar och gärna en chokladbit till kaffet. Låt Er här inspireras av cirka tvåhundra recept. Alla är väl beprövade både som de är och med tillägg av personliga favoritingredienser.
Välkomna hem till mig och mitt kök. Följ med till Västerhavet, träffa min familj och mina vänner. Laga maten eller njut bara av bilderna och den trevliga samvaron."
Monika Ahlberg

Min mat av Monika Ahlberg är sprängfylld av recept med inspiration från Medelhavsländerna, från vårt svenska kök och med några asiatiska inslag. Recepten ackompanjeras av ett rikt bildflöde av mat, människor och natur. Ewa-Marie Rundquist står för fotot och Nikko Amandonico för formen.
Boken vill inspirera till glädje i köket! Förutom recept på kött, fisk, soppor, pasta och desserter finns här mängder av smårätter som kan sättas ihop till rika bufféer. Alla rätter är tillagade och upplagda på det konstnärliga sätt som är så typiskt för Monika.
Boken utkom första gången 2003.