Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Klassresan

Klassresan

Inbunden bok Natur & Kultur. 1 uppl. 2001. 160 sidor.

Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Klass 6 B ska splittras till hösten. Men en sista resa ska alla i klassen få göra, det har de blivit lovade, som plåster på såren. I tre dagar ska de vara borta, på tre dagar hinner mycket hända. På tre dagar hinner man bli kär och få sin första kyss, på tre dagar kan man bli oerhört ledsen och vansinnigt glad. På tre dagar hinner man komma varandra riktigt, riktigt nära. (L)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127086081
Titel
Klassresan
Författare
Moni Nilsson-Brännström
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2001
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
317 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det är vår, och klass 6 B kommer inte att vara klass 6 B så länge till. Det är inte bara det att sommarlovet snart är här och att de ska börja högstadiet till hösten. Klassen kommer att splittras. Det har de som bestämmer bestämt. Visserligen har de blivit lovade att få åka på klassresa, men det är ju en klen tröst. Men Malin, Marcus, Linda, Edvin, Hamid, My, Annika, Rasmus och alla de andra i klassen kommer nog aldrig att glömmade där tre vårdagarna på vandrarhemmet vid ån. Det var under de där dagarna som många av dem nästan blev vuxna. Det var under de där dagarna som så mycket hände. Berättaren Malins röst återkommer i vart annat eller vart tredje kapitel, och Malins berättelse varvas med de andras historier. På så sätt får läsaren lära känna de olika personerna. De berättar om kärlek och vänskap, gemenskap och utanförskap, glädje och sorg, förväntan och besvikelse, i brytpunkten mellan barndom och tonår.