Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Ormars skepnad

Ormars skepnad

Inbunden bok Albert Bonniers Förlag. Första svenska upplagan, andra tryckningen uppl. 2001. 385 sidor sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Pärmen något solblekt längst ned på framsidan. Snittet något gulnat. Inget inskrivet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9100575186
Titel
Ormars skepnad
Författare
Minette Walters
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2001
Omfång
385 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
158 x 222 mm Ryggbredd 31 mm
Vikt
623 g
Språk
Svenska
Baksidestext
November 1978. Missnöjets vinter. Storbritannien är lamslaget av strejker. De döda ligger obegravda, avfallet hopar sig på gatorna – och någonstans i västra London dör en svart kvinna i en regnvåt rännsten. Hon kallades "Galna Annie" och var hjärtligt avskydd av sina grannar.  Hon skulle varken ha blivit sörjd eller saknad, om det inte varit för den unga kvinna, mrs Ranleigh, som hittade henne och som – uppenbarligen mot allt förnuft – är övertygad om att hon blev mördad.  Men vad som än är sant om Annie – om hon verkligen var lika galen som hennes grannar påstår, om hon levde i den yttersta misär som polisen uppger, om hon grymt vanskötte katterna som man hittade utsvultna i hennes hus – så skedde någonting avgörande mellan henne och mrs Ranleigh i själva dödsögonblicket.  Men hur kan mrs Ranleigh vara så säker på att det var mord, när hon själv har förklarat att Annie dog utan att yttra ett ord? Varför blir hennes man, så snart frågan kommer upp, så rasande att han vägrar att prata om vad som hände den där kvällen? Och varför ägnar mrs Ranleigh enträget tjugo år att försöka avslöja sanningen?Det moderna morddramats mästarinna, Minette Walters, är tillbaka med en ny, efterlängtad kriminalroman.