Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Michels röda viner

Michels röda viner

Inbunden bok. Grenadine. 2007. 138 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789185329595
Titel
Michels röda viner
Författare
Michel Jamais
Förlag
Grenadine
Utgivningsår
2007
Omfång
138 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
210 x 260 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
785 g
Språk
Svenska
Baksidestext
MICHELS RÖDA VINER är den naturliga uppföljaren till Michels Vita Viner, som gavs ut våren 2007.
Michels Röda Viner är en mycket informativ bok om odling och framställning av röda viner med
betydelsefulla fakta som ger förståelse för vad det är som ger ett vin sin karaktär och kvalitet.
Huvudkapitlet är ett noggrant urval av 52 röda viner i prislägen från lite till mycket, men med
en spännvidd i stil och karaktär. I själva verket är det 52 producenter från hela världen som har
valts ut och beskrivs. För varje vin indikeras kvaliteten, ett ungefärligt prisläge, tidsspann inom
vilket vinet lämpligen dricks, temperatur för optimal servering samt förslag på passande mat.
I många fall gör den valda producenten flera viner som också beskrivs och rekommenderas,
så i Michels Röda Viner ges närmare 200 säkra tips på goda röda viner.
I boken delar Michel också med sig av sin kunskap om analytisk vinprovning, om hur du bäst
köper, förvarar, lagrar och serverar dina goda röda viner. Såklart ges också tips på vilken typ
av mat röda viner i största allmänhet bäst passar till. Kort och gott är Michels Röda Viner en
självklar bok för alla vinälskare.
Michel Jamais är en av Sveriges ledande auktoriteter i konsten att kombinera mat och dryck. Han har en
gedigen bakgrund som kock och sommelier och är idag verksam som föreläsare, utbildare och skribent.
Michel leder även kurser på Restaurangakademien och anlitas flitigt som föreläsare i hela landet.