Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
As Time Goes By

As Time Goes By

Inbunden bok Bra Böcker. 1999. 316 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Till alla Casablanca lovers: Play it again, Sam... Här berättas vad som hände både före och efter det vi såg på filmduken. Mycket av storyns magi ligger i de många obesvarade frågorna. Inbundet förlagsband med skyddsomslag. 8:o. 235x1158x30 mm. 550 g. [9613] /---/ Dra fördel av enhetsfrakten och beställ fler böcker i samma leverans. Klicka på säljarens länk nedan (alternativt ovan: "Sökalternativ", skriv "House of Estelle" i fältet för säljare) samt ange sökord (författare, titel, specifikt sökord...) i fältet "Sök...". Trunkera (*) del av ord (t ex handb* för handbok, handböcker, handbook(s) etc) så blir sökträffarna fler.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9171334912
Titel
As time goes by
Författare
Michael Walsh
Förlag
Bra Böcker
Utgivningsår
1999
Omfång
316 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
542 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den fascinerande fortsättningen på kärlekssagan i Casablanca.

Alla känner till filmen Casablanca och alla älskar den. Just på grund av detta är det både en utmaning och en stor risk att försöka skriva en fortsättning på historien. Men Michael Walsh har gjort det. I sin roman tränger han in i dessa fascinerande personligheters liv och berättar vad som hände både före och efter de händelser vi såg på filmduken. Mycket av filmens magi ligger i de många obesvarade frågorna. Varför kan Rick inte återvända till New York? Hur gick det till när Rick mötte Sam? Vilket var det egentliga målet för den tjeckiske patrioten Victor Laszlo? Var det verkligen till Lissabon han flög? Och det viktigaste av allt kommer Ilsa och Rick att någonsin träffas igen?

Plötsligt möter man dem igen, lika levande som någonsin. Rick med den eviga cigaretten i mungipan och sitt sneda leende, Ilsa, lika strålande vacker och tapper som förr och Louis, prydlig och ironisk som vanligt. Det känns som om man bokstavligen befinner sig i trängseln på den rökiga nattklubben och hör Sam spela As Time Goes By.