Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Anils skugga

Anils skugga

Inbunden bok Albert Bonniers förlag. Första uppl. 2000. 299 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Albert Bonniers. Första uppl. 2000. 299 s. Inbunden. 22x16cm. 630 gram. Se gärna fler böcker hos Filifjonkan.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9100573159
Titel
Anils skugga
Författare
Michael Ondaatje
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2000
Omfång
299 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 222 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
623 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Platsen är Sri Lanka, ett land sönderslitet av våld och politiska konflikter ¿ och ingen vet vem fienden är. Hit kommer den unga Anil Tissera, expert inom rättsmedicin och utsänd av FN:s människorättsorganisation, för att undersöka vem som ligger bakom de senaste årens försvinnanden och brutala mord ¿ regeringen eller gerillarörelserna. Vid sin sida får hon en av regeringen utsedd arkeolog, Sarath. Men är han neutral, kan hon lita på honom? Anils skugga är Michael Ondaatjes efterlängtade återkomst efter framgången med Den engelske patienten, och romanen utkommer nu i femton länder. Med Sri Lankas uråldriga kultur och exotiska natur som bakgrund, på ett språk med stark känslomässig laddning där gränsen mellan poesi och prosa suddas ut, skriver han om människans grymhet, om passion och förtärande svartsjuka, om kärleken till ett land och slutligen till livet.