Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Gäddflugfiske - Under ytan

Gäddflugfiske - Under ytan

av

Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 1 uppl. 2003. 126 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Ur baksidestexten: Gäddfiske innebär storviltsjakt i sött eller bräckt vatten. Det är inte många andra former av flugfiske, som ger dig så goda möjligheter att få en fisk på 10-15 kg. Därtill har de flesta svenska sportfiskare ett bra gäddvatten inom räckhåll -och jakten på den stora rovfisken kan dessutom bedrivas året runt. Argumenten för att kasta sig ut i gäddflugfisket är många. Med denna bok blir det både enklare och betydligt roligare att vara gäddfiskare. I boken dyker vi ned under ytan, där vi möter gäddan på dess hemmaplan i sjöar, lugnflytande vattendrag samt längs östersjökusten. Gäddans jaktrevir och bytesdjur visas i tjusiga färgbilder, som ofta ger helt nya vinklar på livet under ytan. Förlagsny, aldrig läst, eller bläddrad i. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen


Förlagsfakta

ISBN
9175865696
Titel
Gäddflugfiske - Under ytan
Författare
Michael Jensen
Förlag
Bokförlaget Settern
Utgivningsdatum
20030101
Omfång
126 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 275 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
638 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Gäddflugfiske är storviltsjakt. Det är inte många andra former inom flugfisket som ger så stora möjligheter till att få en fisk på 10 - 15 kilo på flugspöt. De flesta av oss har gäddvatten in på knutarna i sjöar, åar och i bräckta vatten, så prova på detta spännande fiske efter vår stora rovfisk. Fisket kan ske året runt bara vattnet ligger isfritt. Skälen att ge sig i kast med gäddflugfisket är många och med den här boken i din hylla får du snabbt den kunskap och inspiration som behövs för att bli en skicklig gäddflugfiskare. Böcker på svenska av författaren: Nordiskt flugfiske Under ytan (2003) Gäddflugfiske Under ytan (2003) Kustnära Fiske - spinn och mete Under ytan (2004) M.R.2007