Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sebastian Bergman: Den Fördömde - Andra Kriminalfallet OBS! TIDIGARE HYRFILM!

Sebastian Bergman: Den Fördömde - Andra Kriminalfallet OBS! TIDIGARE HYRFILM!

DVD. 90 minuter. 2010.

Mycket gott skick. Fodral i mycket gott skick. OBS! FÖRE DETTA HYRFILM! Skivan har några små ytliga skavanker, omslaget har etiketter. Barnförbjuden. Språk svenska. Text svenska, finska, danska, norska samt svenska för hörselskadade.
Sebastian (Rolf Lassgård) lyckades givetvis alienera flera av team-medlemmarna i Rikskrim och får inte jobba vidare med dem. Det är tyvärr det sista han önskar då han fått ett mycket oväntat svar på familjehemligheten han upptäckte i de gömda breven. Ett omtumlande och livsavgörande svar som skakat om hans liv i grunden, han har visat sig ha en trettio år gammal dotter! Som inte känner till honom. Och för att göra det ännu mer komplicerat så är hon en av de kollegor som ogillar honom mest vid rikskrim, en ung polis vid namn Vanja.
Samtidigt med detta så arbetar Rikskrim med att lösa en serie brutala kvinnomord som påminner i genomförande och tillvägagångssätt med seriemördaren Ewards Hinze's modus operandi. En mördare som Sebastian var med att sätta dit för tio år sedan som fortfarande sitter i fängelse. Polisen börja därför söka efter en copycat men snart inser Sebastian att Edward måste vara inblandad. Alla de döda kvinnorna visar sig nämligen vara gamla flickvänner till Sebastian. För att ställa det riktigt på sin spets så finns det snart en person i hela världen förutom Sebastian som vet om att Vanja är hans dotter. Nämligen Edward...

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen