Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Skuggspel

Skuggspel

Ljudbok Norstedts Audio. 1 uppl. 2006. 10 CD sidor.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. Harry Bosch bestämmer sig för att efter 28 år sluta som polis, men åtar sig ändå ett gammalt mordfall. Han följer spåren från ett filmbolag i Hollywood till en försvunnen dataexpert på FBI och hamnar slutligen u jakten på ett terroristnätverk med anknytningar till 11 september. Det är en argare och mer politisk medveten Harry Bosch vi möter, och han tvingas även in i en närkamp med de nya amerikanska terroristlagarna. Innehåller: 10 CD, speltid 11 timmar 11 minuter. Uppläsare: Magnus Roosmann.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9173131644
Titel
Skuggspel
Författare
Michael Connelly
Förlag
Norstedts Audio
Utgivningsår
2006
Bandtyp
CD-skiva
Mått
130 x 130 mm Ryggbredd 29 mm
Vikt
269 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Harry Bosch är nu 52 år och hans exhustru har flyttat till Las Vegas för att bli pokerproffs. Själv känner han sig desillusionerad av polisens byråkrati och inkompetens och bestämmer sig för att efter 28 år som polis lägga av. Men som så många ex-snutar före honom finner han vardagen utan mordutredningar alltför långtråkig. Han tar sig därför an ett fall som han var inblandad i för fyra år sedan - det förbryllande mordet på den 24-åriga Angella Benton, som är kopplat till en stöld på 2 miljoner dollar i cash på ett filmbolag. Harry följer spåren från Hollywood till försvinnandet av en av FBI's dataexperter och hamnar slutligen i ett jakten på ett terroristnätverk med kopplingar till 11 september. Bosch blir t o m själv inburad av FBI eftersom USA efter 11 september fått nya terroristlagar, som gör det möjligt att spärra in folk utan varken förhör eller förklaring. Men han får oväntad hjälp av sin f d hustru att lösa fallet och det leder till en romantisk återförening dem emellan. Harry Bosch har blivit mer politiskt medveten i Lost light och det finns ett vrede hos huvudpersonen som är starkare än någonsin.