Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kärlekens Omtanke

Kärlekens Omtanke

Inbunden bok. GNM Publishing Group. 1 uppl. 2019. 197 sidor.

Mycket gott skick. Mjuka pärmar. S.1-40, 119-120 och 186 med markeringar av gulgrön märkpenna. I övrigt är boken i mycket gott skick

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198448917
Titel
Kärlekens omtanke : en mans väg till att bli hel
Författare
Mendoza, Daniel
Förlag
Soul II Blue AB
Utgivningsår
2019
Omfång
197 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
158 x 206 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
414 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Daniel Mendoza, bankmannen som skapade Good News Magazine, föddes i Uruguay. Efter åratal på flykt hamnade han som nioåring i Sverige. Trots en mycket mörk och våldsam barndom som följde honom in i vuxen ålder gav Daniel aldrig upp tron på framtiden och kärleken. Han lyckades till slut slå sig fri från sitt mörka arv och vända de negativa erfarenheterna till något positivt.

I syfte att hjälpa andra att göra samma sak skrev han självbiografin Kärlekens Omtanke. Boken handlar om Daniels resa från mörker till ljus. I boken ger han exempel på händelser i hans liv som bl.a. ledde till att han fick klaustrofobi, scenskräck, var extrem svartsjuk och saknade helt tillit till andra människor. Han ger också exempel på hur han medvetet och metodiskt arbetat med sig själv för att bli fri från allt.

Kärlekens Omtanke är en bok om att göra upp med sitt förflutna, om att förlåta andra utan för den skull acceptera deras oförrätter mot en och om att leva i kärlek.

Boken passar likaväl dig med mentala sår från händelser exempelvis i din barndom till dig som vill leva i en kärleksfull relation till din partner och dina eller era barn. Boken kan även hjälpa dig att förstå den du lever med och att se mönster i personens beteende. T.ex. vad gäller svartsjuka och annat som gör att personen inte klarar av att vara kärleksfull mot dig eller ens sig själv.