Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Stardust

Stardust

DVD. 2007.

Nyskick. Fodral i nyskick. Textat på svenska
Filmdatabasen Internet Movie Database, IMDb ger denna film betyget 7,6.
Stardust är en fantasyfilm från 2007 i regi av Matthew Vaughn. Filmen är baserad på Neil Gaimans roman Stjärnstoft. I huvudrollerna ses bland andra Claire Danes, Charlie Cox, Robert De Niro och Michelle Pfeiffer.
Handling
Filmen, precis som boken, utspelar sig i slutet av 1800-talet, då den unge pojken Tristan Thorn (spelad av Charlie Cox) förälskar sig i den fagra Victoria Forester (Sienna Miller). De lever båda i den lilla brittiska byn Wall Village och en kväll ser de ett stjärnfall tillsammans och Tristan lovar Victoria att hämta den nedfallna stjärnan, bara han får lov att kyssa henne och be om hennes hand. Victoria går självsäkert med på Tristans förslag eftersom hon inte för ett ögonblick kan föreställa sig att han skall ge sig iväg och leta efter den fallna stjärnan.

Utanför Walls ligger en port till älvalandet och ovetande om att han är till hälften älva beger sig Tristan iväg dit i jakt på den fallna stjärnan. Genom hans äventyr får vi reda på att han inte är ensam i sin jakt och inte heller är den fallna stjärnan, Yvaine (spelad av Claire Danes), villig att följa med till England och bli en gåva till Victoria.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen