Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
MERA OM MADEIRA – Landskap och natur – historia och kultur
MERA OM MADEIRA – Landskap och natur – historia och kultur MERA OM MADEIRA – Landskap och natur – historia och kultur MERA OM MADEIRA – Landskap och natur – historia och kultur MERA OM MADEIRA – Landskap och natur – historia och kultur MERA OM MADEIRA – Landskap och natur – historia och kultur MERA OM MADEIRA – Landskap och natur – historia och kultur

MERA OM MADEIRA – Landskap och natur – historia och kultur

Inbunden bok –– FÖRLAGSNY! – Carlsson. 2008. 374 sidor.

Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– En annorlunda och fascinerande skildring av den exotiska blommande ön långt ute i Atlanten. Om odling ur fysiska och själsliga aspekter, om historiens gång av en författare som själv är bosatt på ön. Rikt illustrerad av nya foton och äldre målningar. Madeira befolkades först på 1400-talet och människor har efter hand "erövrat" den vilda naturen med den frodiga växtligheten. "Mera om Madeira" riktar sig till den vetgirige resenären. Boken berättar så mycket mer och kunnigt om ön än andra böcker. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173310970
Titel
Mera om Madeira : landskap och natur : historia och kultur
Författare
Mats O Janson
Förlag
Carlsson
Utgivningsår
2008
Omfång
374 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
158 x 205 mm Ryggbredd 35 mm
Vikt
799 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En annorlunda och fascinerande skildring av den exotiska blommande ön långt ute i Atlanten. Om odling ur fysiska och själsliga aspekter, om historiens gång av en författare som själv är bosatt på ön. Rikt illustrerad av nya foton och äldre målningar.
Madeira befolkades först på 1400-talet och människor har efter hand "erövrat" den vilda naturen med den frodiga växtligheten. "Mera om Madeira" riktar sig till den vetgirige resenären. Boken berättar så mycket mer och kunnigt om ön än andra böcker.