Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
SNUS! – Historia, märken, tillverkning & konsten att snusa – Över 200 sorter provade & bedömda
SNUS! – Historia, märken, tillverkning & konsten att snusa – Över 200 sorter provade & bedömda SNUS! – Historia, märken, tillverkning & konsten att snusa – Över 200 sorter provade & bedömda SNUS! – Historia, märken, tillverkning & konsten att snusa – Över 200 sorter provade & bedömda SNUS! – Historia, märken, tillverkning & konsten att snusa – Över 200 sorter provade & bedömda SNUS! – Historia, märken, tillverkning & konsten att snusa – Över 200 sorter provade & bedömda SNUS! – Historia, märken, tillverkning & konsten att snusa – Över 200 sorter provade & bedömda

SNUS! – Historia, märken, tillverkning & konsten att snusa – Över 200 sorter provade & bedömda

Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.

Nyskick. – FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.
Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.
En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.
Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.
Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155264253
Titel
Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
Författare
Jonson, Mats
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2017
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
561 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.