Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
KROGEN – Allt du vill veta men inte vågat fråga
KROGEN – Allt du vill veta men inte vågat fråga KROGEN – Allt du vill veta men inte vågat fråga KROGEN – Allt du vill veta men inte vågat fråga KROGEN – Allt du vill veta men inte vågat fråga KROGEN – Allt du vill veta men inte vågat fråga KROGEN – Allt du vill veta men inte vågat fråga

KROGEN – Allt du vill veta men inte vågat fråga

Inbunden bok – FÖRLAGSNY! – Roos & Tegner. 2013. 191 sidor.

Nyskick. – FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– Det osar förändring i lilla landet brunsås. Efter decennier av snåla kroppkakor, fattiga riddare och blaskig öl har vi svenskar blivit kräsna, nyfikna och hungriga. Där det sveps och skålas, smakas och svullas, ja där vill alla höra hemma. På tv följer vi arga kockar från England och glada kockar från Skåne. Vi läser om de senaste mat- och dryckestrenderna, går vinkurser och inspirationssäter avsmak­ningsmenyer. I kvällspressen läser vi om krogen där kändisar hänger och drömmer om en utekväll just där.Boken "Krogen" erbjuder en snabbkurs i vår tids viktigaste vett- och etikett. Författarna har tagit hjälp av branschens främsta proffs och ger en unik inblick i krogvärldens viktigaste dos and donts. Språket du ska kunna, koderna du bör träna in och kunskapen du inte vill vara utan. Du får veta vad man ska tänka på, allt ifrån planeringen, bokningen, köandet och matbeställningen till betalningen av notan, dricksen och vid eventuell fortsättning på något annat ställe. Helt enkelt allt det som rör den myt­omspunna plats vi kallar krogen. / Om författarna: Martin Schori är webbredaktör på Aftonbladet och har tidigare arbetat som restaurangchef, cateringchef och servitör på olika krogar i New York och Stockholm. Han har även varit nyhetschef på Dagens Media, jobbat som frilansjournalist och skrivit om mat- och krogtrender i diverse tidningar. Johan Åkesson är till vardags redaktör på DN Söndag men har också skrivit för bland andra Fokus, Café och Plaza Han har också arbetat som bartender i London, arrangerat klubbar och haft internationella dj-uppdrag. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186691455
Titel
Krogen : allt du vill veta men inte vågat fråga
Författare
Martin Schori - Johan Åkesson
Förlag
Roos & Tegner
Utgivningsår
2013
Omfång
191 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
155 x 205 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
390 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det osar förändring i lilla landet brunsås. Efter decennier av snåla kroppkakor, fattiga riddare och blaskig öl har vi svenskar blivit kräsna, nyfikna och hungriga. Där det sveps och skålas, smakas och svullas, ja där vill alla höra hemma. På tv följer vi arga kockar från England och glada kockar från Skåne. Vi läser om de senaste mat- och dryckestrenderna, går vinkurser och inspirationssäter avsmak­ningsmenyer. I kvällspressen läser vi om krogen där kändisar hänger och drömmer om en utekväll just där.

Boken "Krogen" erbjuder en snabbkurs i vår tids viktigaste vett- och etikett. Författarna har tagit hjälp av branschens främsta proffs och ger en unik inblick i krogvärldens viktigaste dos and donts. Språket du ska kunna, koderna du bör träna in och kunskapen du inte vill vara utan. Du får veta vad man ska tänka på, allt ifrån planeringen, bokningen, köandet och matbeställningen till betalningen av notan, dricksen och vid eventuell fortsättning på något annat ställe. Helt enkelt allt det som rör den myt­omspunna plats vi kallar krogen.

Om författarna:

Martin Schori är webbredaktör på Aftonbladet och har tidigare arbetat som restaurangchef, cateringchef och servitör på olika krogar i New York och Stockholm. Han har även varit nyhetschef på Dagens Media, jobbat som frilansjournalist och skrivit om mat- och krogtrender i diverse tidningar. Johan Åkesson är till vardags redaktör på DN Söndag men har också skrivit för bland andra Fokus, Café och Plaza Han har också arbetat som bartender i London, arrangerat klubbar och haft internationella dj-uppdrag.
Ytterligare författare: Schori, Martin
Ytterligare författare: Åkesson, Johan
Ytterligare designers: Mårtensson, Benny
Ytterligare redaktörer: Feldt, Erika
Ytterligare fotografer: Roos, Anders